הגנבים והשוטרים

נגה...

New member
הגנבים והשוטרים

לילה, מגרש חניה אפל, מתקרבת למכונית, אופס החלון פתוח. מבט חטוף ומהיר הלך עליו הרדיו, החפצים מפוזרים באי סדר נונשלנטי שכזה על הכיסאות ורצפת הרכב. צעד קליל לעבר תא המטען מגלה שכמעט רוקן מתוכנו. המבט לא מאמין והמחשבות לרגע נעצרות. לכי להגיש תלונה למשטרה, אומרת לי מישהי שראתה, בשביל הביטוח את יודעת.. כן כן טוב אני עונה מסרבת להאמין שעשו לי את זה..סססססססססס נוסעת. הכניסה לא מרשימה במיוחד, לא שואל מה ולמה השוטר בביתן, תפני ימינה חנייה לאורחים הוא אומר לי. ..אורחים בטח אורחים, אורחים לא קרואים היו אצלי אני עונה לו בלב… כניסה מוארת, שלושה שוטרים כחולים מאחורי הדלפק, ארבעה לפני הדלפק..עציר יושב על הספסל. אני ניגשת לדלפק- שוטר א´ מאחורי הדלפק : "מה את רוצה?" הוא שואל. אני: "להגיש תלונה על פריצה לרכב" . עונה שוטר ב´ מלפני הדלפק (יש לו כאלה עיגולים כסופים על הכתף), "שבי שם, יקראו לך" בטון מתנשא מה . אני לא עונה. מתיישבת. שלושה שוטרים מאחורי הדלפק בלה בלה בלה , שלושה שוטרים מלפני הדלפק בלה בלה, שוטרת כותבת דו"ח ארוע. העציר לא בר חקירה היא מודיעה להוא עם עיגולי הכסף, אהה כן טוב יש מל"ח ? מה זה אני תוהה ביני לבין עצמי. חולפת חצי שעה, הפיוזים מתחילים להתקצר אצלי. נעמדת שוב מול הדלפק. שוטר א´ : "אמרתי לך לשבת שם". אני: "כמה זמן צריך כדי להגיש את התלונה". שוטר א´:" אמרתי לך לשבת שם את מפריעה לי" אני: ההליך מאוד פשוט וקצר ועברה כבר חצי שעה" שוטר א´: " אני לא חוקר, כאשר יגיע החוקר תגישי שבי שם את מפריעה לי כאן". (שתבין, לא פציתי פה רק עמדתי מולו) אני: "אז למה לא אמרת זאת מלכתחילה?" תשבי שם ותחכי." אני: "איפוא החוקר" הוא: שם, מראה באצבעו על חדר אחר. ניגשת לשם, פותחת את החדר יושב שוטר נוסף עם גברת בלבוש אזרחי. לפי טון הדיבור והשולחן הריק מניירת אני מבינה שזו שיחה פרטית. שוטר: "כן מה את רוצה?" אני: "להגיש תלונה על פריצה לרכב". שוטר: טוב חכי בחוץ תיכף אקרא לך. יוצאת, עוד רבע שעה חולפת ואני עומדת כבר חסרת סבלנות מצטערת בעליל שהגעתי לשם. אז הלך הרדיו, ועוד כמה פריטים, למזלי לא עשו נזק לחלונות ולרכב, מאוד אלגנטית הייתה הפריצה. נכנסת חזרה לבניין, עומדת מתבוננת בהם בשבעת השוטרים שעסוקים בלעשות לא כלום, נעים שם במרחב הקטן הזה של הכניסה. וחוקרת מגיעה סוף סוף ומזמינה אותי לחדר. ההליך כמו שצפיתי היה פשוט למדי, יעיל ומהיר כולל בדיקה שטחית של המכונית עם בקשה לבוא בבוקר ללקיחת טביעות אצבעות. הטופס לביטוח מוחתם בחותמת הכחולה למהדרין. עוד חוויה על איוולת הבירוקרטיה במדינת הגנבים והשוטרים של החתול והשמנת. לילה טוב

נגנג

איך העזת, תגידי לי? איך העזת שיפרצו לך לרכב בלילה? איך העזת לכל הרוחות להפריע את שלוות לילם של השוטרים? איך העזת לקלקל לחוקר את הזיון שהיה צפוי לו על השולחן הנקי מניירות עוד עשר דקות? אה? את לא מתביישת? מילא אם היית גבר. אבל אישה??? בלילה??? פרצו לה לרכב?? ססססססססססס... ובדיוק אני קורא על סקר שנערך בבריטניה על פיו מתברר כי למעלה מ-50% מהבריטיות נוהגות לקיים יחסי מין במכוניתן. כ- 87% מהנשאלות, הודו שהמכונית היא חלק חשוב מחייהן ושהן קשורות אליה באופן רגשי. מתברר עוד כי כל מה שקשור למוסיקה ברכב נמצא כחלק חשוב ביותר בין האביזרים שהנשים מחזיקות ברכבן. אביזרים פופולאריים נוספים שיש לבריטיות במכוניתן הם: משקפי שמש, טלפון נייד, כלי איפור וקונדומים. אז היום, כשאת הולכת לשם לחפש טביעות אצבעות, ספרי למנייאקים על הסקר. אולי ככה תתני להם כיוון לחקירה וקצה חוט. מי יודע... אולי מסתובבת שם איזו בריטית חרמנית... סקסופון

seeyou

New member
..."ספרי למנייאקים ..."../images/Emo60.gif

זהות יתר .....טביעות אצבעות!!!

כאחד שכבר גנבו לו

לא מעט רכבים לדעתי , עדיף שיקחו את האוטו כמו שהוא ושלא יפרצו לצורך גניבת תכולה לא רותה לראות מה נשאר קחו הכל

זהר nj

New member
הלו נגה אני אוהב

יותר את ה שירים שלך ..
שבת שלום זהר

חתולון*

New member
נגה.... "חסרת הסבלנות"

קראתי הייטב את תיאורך לאירוע שחווית.... קראתי, לאט (כמו שוטר), וחייכתי לתיאור המדוייק שלך על מה שקורה שם, בתחנת המשטרה. לא אוהב לזרוק נתונים סטטיסטיים באויר יש להם, לשוטרים, מקרה כמו שלך כל שעה בערך. זה לא אומר שהם לא צריכים להתייחס אלייך כאילו את האישה היחידה שנמצאת אצלם ולהעניק לי במהירות האפשרית את מלוא תשומת הלב הנדרשת כדי לקבל את תלונתך ואת החותמת ההיא.... ולמה כל הסיפור הזה? סתם... כי קראתי עד הסוף ופתאום הזכרת את החתול חתולון

נגה...

New member
אנסה לענות לך על משהו

מקובל עלי שיש עוד כמה עשרות כמוני ביום. מקובל עלי שיהיו עסוקים באיקס דברים בזמן הגעתי לשם. מקובל עלי לחכות פרק זמן סביר לחוקר שיגיע.(אפשר היה לומר לי על כך) מקובל עלי שקיימת שחיקה ובמידה מסויימת קיים גם ניכור כתוצאה. לא מקובלת עלי הגישה המתנשאת. לא מקובל עלי סגנון הדיבור וההתבטאות- ישנם, לטעמי, כללים בסיסיים הקיימים בהתנהגות שבין אדם וחברו. ופנטה, נאמר לי כבר שישנם הבדלים בין תחנה לתחנה. ת´אמת?! לא הייתי רוצה להכיר אותם. תגיד...מתי המפגש הבא??!!
שב"ש נגה.

חחחחחחח...

שמעתי המלצה טובה על תחנת ראשון מערב... חחחחחחחחחחחחח... עכשיו אני מחפש ליד התחנה בית קפה טוב... חחחחחחחחחחח...

מו שיקו

New member
אם תסכימי

אז אפשר בתחנת הכח בחדרה יש לא רחוק מסעדת דגים ואם משלבים עם יין אז שוכחים מהר , ורצים הלאה...

בתור בעל נסיון לא קטן...חחחחח...

רוצה להגיד לך שזה תלוי הרבה בתחנה עצמה. כשהגשתי תלונה באחת ממשטרות ת"א התייחסו אלי יפה ובאופן מכובד ועשו הכל במהירות המירבית ובנימוס. כשהגשתי תלונה במשטרת חדרה (הידועה לשמצה גם בין השוטרים) התייחסה אלי השוטרת שלקחה ממני את הפרטים בצורה מגעילה וממש הרגשתי איך אני הופך להיות הנאשם. הכי בטוח - תחני לידי...בסקר שנערך לאחרונה נתגלה כי 100 אחוז מהמכוניות שחנו לידי לא נפרצו או לא שברו להן שמשה...

עוד סיפור על שוטרים

אמיתי. לילה, חוזרת ממפגש-בנות , חיוך על השפתיים. פתאם קול ברמקול גברת! תעמדי אחרי הרמזור. סמאק. פעם אחת אני לא על מאה ארבעים וגם אומרים לי לעצור?? עוצרת. ניגש השוטר ערב טוב ערב טוב תגידי, האוטו שלך? כן ושל מי עוד? סליחה??? של מי עוד האוטו? שלי ושל בעלי <אם אגיד בעלי אולי יעזוב אותי בשקט> ואת יודעת למה עצרתי אותך? אין לי מושג. הסביר לי משהו על החלונות הכהים שלי והוסיף – באופן עקרוני אני צריך לתת לך דוח אבל לא אעשה את זה. <יש אלוהים> תודה.תודה לך באמת מעבירה לדרייב כדי להמשיך בנסיעה תגידי, מה את עושה פה? הייתי בבית קפה עם חברות <הטיפשה עוד עונה> ולמה עם חברות? בנקודה הזו יצאה המחריבה מן הבקבוק. תגיד שוטר, איך קוראים לך? שמעון תגיד שימון, אתה לא ממהר למשמרת? לא. יש לי זמן עד הבוקר. מאיפה את? <אני לא מאמינה!!! אני בצ´ט או בחיים? מאיפה את? תיכף ישאל בת כמה..> אמרתי לו. או!! הבחורות הכי יפות גרות שם מה אתה אומר?? <מעניין ת´סבתא שלי!!!!!!! אני רוצה הביתה!!> נשבעת. זה לקח עוד עשר דקות לפחות (!) במהלכן שמעתי על התנאים המשופרים בהם אני נוהגת, היתרונות היחסים הטובים יותר של האוטו שלי לעומת רכבים אחרים, מקום מגורי "אה!! הייתי עכשיו בחו"ל עם חברים והם גרים ב..." והבן אדם, יש לו זמןןןןןןןןןןןןןןן.. זו היתה הטרדה לשמה. אבל הוא שוטר במשמרת, שצריך להעביר את הזמן, ואני "סתם אישה" שאפשר "להפחיד" אותה עם מדים ונפנוף בדוח.. אז מי אני כי אלין?.. מחריבה שוטרים!!!!!

../images/Emo25.gif

יכולת להגיד לו ששניה לפני אני הייתי בתוך האוטו שלך כמה שאהבתי את החלונות הכהים

למעלה