הגן---שלנו

motin10

New member
הגן---שלנו

שלום לכל הילדים וגם למבוגרים ...אני בדרך אל הגן ואני המום מעצמי איזה הופעה דפקתי לגן ...מכנסי חקי שלוש רבעים וסנדלים של הפלמח וחולצה עם משבצות של דמקה ....בדרך פגשתי את אלעזר =והוא חזר..את אפרים=שחלץ את הנעליים ..את יזהר=שעבר ונזהר...את יריב==שהלך מסביב ..את קציעה =שעברה בפסיעה ...ואת ניצה =שעברה בקפיצה ..ויגאל =שקפץ ונפל ..את שרי ==שאוכלת ג´לי...את סולטנה==שאני קורא לה ברברה .....ורקקקקקקקקקק נטלי לא באה לגן כי אפרוח לא הגיע ..ואנחנו עצובים ורוצים את אפרוח בגן וגם את נטלי ...אבל איך שנכנסתי לגן הראיתי לסולטנה שיש לי 453 פוגים שהרווחתי אתמול בשכונה ..סולטנה אמרה לי שיש לה גם פוגים יו ישר הרגשתי שאני המום מעצמי והרגשתי רעשים ברישרוש ואמרתי לה בואי נשחק ...לאחר חצי שעה לא נשאר לי פוג אחד ושוב אני המום מעצמי ..אתם יודעים מה עשיתי בכוונה שהיא תרויח אולי ככה היא תתרגל ותבוא אלי לשכונה ..ואני יביא לה מהבית מילקי והרבה דברים שהיא אוהבת ..היום בעסה בגן אני רגיל לבנות עם נטלי ארמונות חול אבל היא לא באה ..טוב אני חייב ללכת אתם יודעים למה? ככההההההההההההה להתראותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

הקשתית*

New member
יששששששש ../images/Emo6.gif

ידעתי ,שתצא גבר מקוראי ותפסיד לי בכבוד... איזה יופי השהצטרפו אלינו חברים חדשים לגן של אפרתוששש אבל נחבושק , מה יש לנטלי שלא רוצה לבוא לגן שלנו
הבאנו לה
ו-
ו-
ו-
ו-
וכל זה לא מספיק לה??? וואליה, אני יודעת מה היא רוצה.... את אפרוחיייייי אז יאללה קדימה אפרוחי לא לבאס לנו את נטלי
אחרת לא יהיה למוטי שלי עם מי לבנות ארמונות בחול... וואליה בוא נחובשק לסולטנה , היא לא תיאכזב אותך
יאלה נשמותתתתת חייבת לרוץ לנשום אויר קצת שבת שלום ו
ו
לכולכםםםםםםםכןןןןן

princess lis

New member
motin10 ,אפשר להיצטרף?

באתי לגן... ראיתי שאתה בבעסה... חשבתי לעצמי... אולי אני... הילדה החמודה אוכל לבנות איתך ארמון ? פרינצס ליס

למעלה