הגן ----שלנוווווו

motin10

New member
הגן ----שלנוווווו

היום בבוקר קמתי ורציתי ללכת לגן אך בחוץ היה מעונן וגשם דפק על שמשת החלון ..אמא שלי אמרה היום לא תלך לגן כי הגשם חזק נורא .......מה לא מה לאאאאאאאאאאאאאאאאאא אני כן הולך לגן אמרתי לאמא שלי ..אמא שלי לא ידעה שהיום מגיעות 2 ילדות חדשות אור1 וליס ..ואני סידרתי כל הלילה את השיער שידלקו עלי ..טוב בסוף אמא הסכימה ואני הלכתי לגןיצאתי אל הרחוב והנה אילנה שאוהבת בננה ..מציצה אלי מהחלון קראתי אליה אל תביטי מהחלון בואי איתי לגנון .יצאה אילנה ונכנסה תחת המטריה ..איזה בעסה אני לא יודע איפה ליס ואור גרות הייתי גם בא לקחת אותם עם המטריה שלי ..עברתי דרך סולטנה היא כבר חיכתה לי למטה כמו ילדה טובה ..אבל מה ישר נתנה לי סטירה ...יו למה את עושה לי פאדיחות ליד אילנה?למה ליכלכת לי את הכביסה דיאלי ענתה לי ..טוב המשכתי בדרכי והנה דרור שרועד מקור מה אתה מסתכל עלי עם אוזניים של חמור כנס מתחת למטריה ..יו הנה אפרים אדום לחיים נעול מגפים מקפץ בשלולית המים בוא בוא יגנוב בוא למטריה ימעפן עלק שלולית מים ..רצה להראות לסולטנה שהוא גיבור במים..טוב הנה הגעתי לגן נכנסנו כולם ..........יו אני המום מולי עמדו 2 ילדות יפות שהם חדשות בגן ואמרו לי שלום אני ליס ואני אור 1 ...אני לא מאמין מה עושות 2 דוגמניות בגן שלנו ..אני מתעלףףףףףףףףףףףףףףף אני חייב לשתות משהו אני עוד מעט יחזור להתראות בינתיים ...נץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ

princess lis

New member
חיכיתי חיכיתי ולא באת....../images/Emo10.gif

בחוץ מבול והילדון החמוד ממול.... אני מחכה, יחדיו נצעד הגנה. יד ביד תחת מטריה אחת מחכה למחר עדיין לא מאוחר... פרינצס ליס

מבלוני

New member
לחכות אמממ........כן, קצת מבאס.

אל תקחיאל הלב ואף לא אל הריאות. את חזקה דייך כדי לומר:"די כבר, אני הולכת לקנות עוד....".

princess lis

New member
מבלוני ,מבאס....טוב אשתדל לא....

מחר ...בעצם היום... הולכת לקנות עוד...אבוקדו. לילה בוקר טוב ... פרינצס ליס

motin10

New member
ליססססססססססס

ליס לילה טוב חמודה .וטוב לראות אותך שוב כאן ..מחר אני מבטיח לכתוב לך שיר שיעשה לך טוב על הלב מילה שלי לילה טוב מנץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ ..ואל תישכחי לבוא לגן

princess lis

New member
motin10 ......היייייייייייייי

תודה על ההשקעה... יושבת ומחכה... לילה טוב... כמה טוב לחזור לגן פרינצס ליס

or1

New member
motin10 ../images/Emo18.gif

התעלפת כבר בפגישה הראשונה
מיד הולכת להביא
ולהגיש לך
לא יכולה לסבול את התופעה ובכלל אם אני אשמה ...
בפעם הבאה מבטיחה להסתתר בפינה ולחכות שתרגע
יעזור
אולי כוס מים
מקווה שהתאוששת וניפגש מחר בגן עם חיוך גדוללללללללל לילה טוב or1

למעלה