הגן---שלנוווווווווו

motin10

New member
הגן---שלנוווווווווו

ערב טוב לכולםםםםםםםםם ..היום היה אחלה יום בגן ..אבל מה ירד גשם אז לא יצאנו לחצר אז ביקשתי מהגננת שולה לספר בדיחות כולם ישבו במעגל ואני באמצע והתחלתי לספר.... הלכתי לספר ..שאל אותי הספר בן כמה אתה?אמרתי לו בן 5 אמר לי הספר באת בשביל להסתפר???אז עניתי לו מה חשבת באתי להתגלח חחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה צחוקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק ..כל הילדים מרוב צחוק יצא להם נזלת מהאף .. עוד בדיחה =הגננת שאלה את ליס מה את מציירת ליס?ליס אמרה לה אני מציירת חתלתול שותה חלב..יפה אמרה הגננת אבל איפה החלב ?ענתה ליס החתול שתה אותו ...שאלה שוב הגננת את ליס והיכן החתלתול???ענתה ליססססס לאחר ששתה את החלב החתול ברח ..חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יוווווווווווווווווווו הופההההההההההההההההההההההה איזה בדיחות מגניבות יש בגןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן .... שאלה הגננת את שרי באיזה צעדים תצעדי שתראי אריה?אמרה לה שרי בצעדים גדוליםםםםםםםםםםםםם .חחחחחחחחחחחחחחחח סחטיין שרייייייייייייייייייי איש ברחוב ראה ילד רץ לאן אתה רץ חמוד?.אמר הילד אני ממהר להפריד בין 2 ילדים מתקוטטים ..מי הילדים שאל האיש???אני וחברי ענה הילד חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חלאססססססססססססס אני קרועעעעעעעעעעעעעעעע איזה גן מגניב אני נקרע מצחוק ..חחחחחחחחחחח איזה ילד בגן כל היום רקד מצד לצד שאלה אותו הגננת למה אתה רוקד??ענה לה הילד שכחתי לנער את בקבוק התרופה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח טוב אני יחזור אחר כך למה אני נקרעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע להתראות נץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ

חן.

New member
גן שלנו מה נחמד הוא

לנו טוב בו עד מאד בו נשיר נשתעשע נצייר ונעבוד... ציטוט. מצטערת, האיקונים לא נפתחים.......

חן.

New member
גן שלנו מה נחמד הוא

לנו טוב בו עד מאד בו נשיר נשתעשע נצייר ונעבוד... ציטוט. מצטערת, האיקונים לא נפתחים.......

princess lis

New member
גן שלנו מה נחמד הוא...../images/Emo6.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

ערב טוב לכל הילדים החמודים!!! היתאספנו היום לחגוג את יום הולדתו ה-5 של מוטי´לה...
לכבוד הארוע החגיגי ביקר הילדון אצל הספר ...וגילח את ה
גם אבא
וגם אמא
...באו לחגיגה
הביאו לנו ממתקים לרוב...
ושתיה
ו
.
קטן הביאו ...הפתעה...ב
הגיעה הגדולה מכולן ה
אברה קדברה...שששששש שקט ילדים...הוקוס פוקוס
...
....
. ילדים לא להפריע...יש הפתעות...
... והנה מישהו שם רוקד לצלילי ה
...זורק את ה
... והזוכה המאושר ב
הוא...חתן הבר מצווה...ממוטי´לה. פרינצס ליס-בהשפעת הגן. ערב מצויין לכל חברי הפורום.

למעלה