הגן הקסום

הגן הקסום../images/Emo44.gif

מישהי יודעת מה קורה עם התוכנית הזו? למה הורידו אותה מלוח השידורים של לולי? שמתי לב שכבר שלושה ימים בערך היא לא מופיעה בלוח השידורים. מעצבן אם אכן הורידו אותה..יש כאן הורים מכורים

bebe07

New member
מתגעגעים למאקה פאקה!!!

נראה לי שב"לולי" שמו לב שיש לסדרה הזאת שישה פרקים בערך (ואת כולם אנחנו כבר מכירים בע"פ), ופשוט הסיקו את המסקנות... מבאס, אבל נראה לי שהגיע הזמן, לא? או לפחות, הגיע הזמן לעונה שנייה!

ממש מבעס../images/Emo4.gif

הבת שלי כל-כך אוהבת את זה..חבל..אז מה אם אלה פרקים ממוחזרים- היא דווקא הכי אוהבת את הפרקים שהיא כבר מכירה, כי אז היא רוקדת איתם, יודעת מה הם הולכים להגיד...זו התוכנית שהיא הכי אוהבת.

גם אנחנו קצת מתגעגעים, אבל בטח אפשר להוריד

לא יודעת אם אפשר להוריד פרקים מדובבים, אבל שווה לחפש. בטח גם יש מי שהקליט סתם ככה, מהטלוויזיה.

לא צריך מדובב

יאללה, הם גם ככה לא אומרים שם כלום, ומקסימום הילד ילמד קצת אנגלית

ולאיפה נעלם המועדון של מיקי? ../images/Emo46.gif

איך הם עושים לנו דבר כזה? הילדות יודעות שכל יום בשעה 17:00 הן יושבות וצופות בזה... לכי תסבירי לילדות בנות שנתיים שמיקי נתקע בסוכה!

yuvyuv06

New member
עבר לערוץדיסני...

ערוץ 82 בהוט אני יודעת שיש בבוקר (בשבע ומשהו) ויש גם אחה"צ, לא יודעת בדיוק מתי...

יש רק לפנות בוקר...

אצלנו בבית 07:00 זה לגמרי לגמרי לפנות בוקר (הבנות ואנחנו קמים ב 07:30, ואין לאף אחד זמן לראות טלוויזיה) אחרי הצהריים לא ראיתי שיש. ואגב - עד לפני סוכות זה היה עדיין כל יום ב 17:00, בלי קשר לערוץ דיסני. אוף

polegra

New member
גם לנו אחרי שרבתי עם הפולני שלא יזרוק אותו!!!

וידאו יחסית חדש שבקושי היה בשימוש... יש לי את כל הקלטות המקוריות של סיפורי דיסני (דמבו פינוקיו וכו...) הכל באנגלית ללא תרדום או דיבוב... מחכה שדור יגדל קצת לשים לו :) טלי

mAmA MiSiSiPi

New member
לא, אנחנו עושים בשלנו שימוש אינטנסיבי

הלך לנו וידיאו אחד השבוע ...

עדלילה

New member
אני דווקא ממש לא אהבתי אותה...

הילדה כן אבל לי היא עלתה על העצבים. מה גם שהיא היתה נורא ארוכה...

../images/Emo45.gif גם אני ממש לא אהבתי את התוכנית הזו

לדעתי תוכנית ממש לא לעיניין אבל למזלי העיניים התמימות של בתי לא קולטות את מה שהמבוגרים קולטים.

אני סקרנית: מה הציק לך?

חוץ מאופסי דייזי שהולכת ומנשקת את כל העולם, אבל לדעתי זה רק המוח המלוכלך שלנו שיכול לתת פרשנות כזאת...

ושהיא מענטזת ../images/Emo13.gif

יש כמה דברים שמפריעים לי ככה בגלי המוח שלי שאני רואה את התוכנית הזו. אבל שוב זה הכל בעיניי, הילה ממש אוהבת את התוכנית הזו. מקה פקה טיפוס כזה מוזר שאפילו לא טיפה חמוד, באובססיה על ניקיון של כל דבר, שכל פעם אני רואה אותו אני חושבת מה נגמרו היצורים החמודים בדימיון של היוצרים? לגבי איגל פיגל, הילה כל פעם שרואה אותו ישן בסירה שואלת אותי: "אבל איפה אימא שלו? " היא מבינה שילד/דמות ילדותית לא יכולה לישון לבד בסירה בלי אמא שלו. ההורים עם הילדים המעצבנים - פומפינימים משהו כזה, ושלושת היצורים שעושים רעש, וגם התוכנית לא נראית לי בקנ"מ הגיוני כזה. עצים ענקיים, רכבת קטנה, ייצורים גדולים. לא יודעת הכל בתוכנית הזו לא נראה לי סביר. אממה הילדים אוהבים אותה. אולי זו פשוט אני
מוזרה

חחח. אני חושבת שזה עניין של גישה

הבן שלי מעולם לא הביע שום התייחסות לזה שאיגל פיגל או הדמויות האחרות הם ילדים. גם הטומבליבונים (השלישיה) שהם כאילו ילדים חיים חיים עצמאיים לחלוטין והא אף פעם לא התייחס לזה... הרי הגן הקסום הוא גן של חלום. זה כל הקונספט. איגל פיגל הולך לישון בסירה שלו עוד לפני שמתחילה התוכנית, וביחד איתו הולך לישון התינוק שמראים בהתחלה, וכל מה שקורה אחרי זה זה חלום. מדע בידיוני לתינוקות. אבל זה בסדר, הגיוני שזה לוחץ לך על איזשהם כפתורים. יש תוכניות ילדים שמטריפות אותי ואחרים לא מבינים בכלל...

אני מסכימה איתך.

זו תוכנית ממש הזוייה ומוזרה, אין שם עלילה, אין תכנים, פשוט שום-כלום, שנמרח על פני חצי שעה. בהתחלה, כשזה היה משודר, כל פעם הייתי מעבירה את זה, ואיכשהו יצא, שהיו פעמים שהיא כן ראתה, והיא התחילה ממש לאהוב את זה ולהכיר את הדמויות. היום היא אוהבת לרקוד מול הטלוויזיה, כשהיא רואה אותם רוקדים, והיא ממש מרותקת לתוכנית..בגלל זה היה לי חבל שהפסיקו לשדר אותה.

למעלה