הגמר..

• פותח הנושא SUBG
  • פורסם בתאריך

Hen m

New member
XD ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

מסכים לגמרי...

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif לא אוהב את הביצוע של ליאונה /:

ובכלל שיר מסריח. מתאים לג'ורדן

otollo

New member
../images/Emo174.gif../images/Emo45.gif ליאונה שחטה אותו ../images/Emo5.gif

Hen m

New member
WTF? אני כל כך לא מסכים...

לאונה עשתה אותו בגרסא מהירה יותר ושווה הרבה יותר... המקהלה התופים.. אני לא רגיל עוד לגרסא של קלי..:| בעע.. על טעם...

MeetLofe

New member
תראה,אולי זה בגלל ההערצת יתר של ליאונה..

אני פשוט לא אוהב אותה. היא כ"כ אוברטייד מבחינתי שזה נורא. אפילו סיימון סגד לה כמו שבחיים הוא לא עשה!$#@$

Hen m

New member
אם הוא לא היה כל כך אוהב אותה אני לא חושב

שהיא הייתה מקבלת חצי מכמות ההערצה שיש אליה היום. באיזה ראיון בטיוב הוא אומר שהיא החורה עם היכולות הווקאליות הטובות ביותר שהוא שמע אי פעם מכל הזמרות בעולם. :|

קפיטו

New member
היא כ"כ אוברייטד

במיוחד מצד סיימון הוא אמר שהיא הזמרת הטובה ביותר מכל תכניות איידול אבל לא שמעתי על "כל העולם" טוב, מי מתפלא? היא טובה אבל בוא לא נסחף..

SUBG

New member
אליוט יופיע בתוכנית התוצאות ביום חמישי!!! =]

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif היא מזכירה לי את קורין מעונה 5 של טופ

מודל. אז זה בכלל מעצבן אותי
לא יודע,יכולות ווקאליות הכי טובות?וואה וואה.אני חושב שנסחפנו יותר מדי ואפילו נחל אכזב אני לא רואה פה..

SHTRUDIDI

New member
נכון!!!היא דומה לה!

הרבה זמן אני חושבת שהיא דומה למישהי ולא מצליחה להיזכר למי...

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif חחח מהרגע הראשון שראיתי אותה

אמרתי 'אמאל'ה.לא עוד קורין.' אבל היא דווקא יפה ומלאת חן לעומת קורין.

omrimayo

New member
אז מתי בסוף דוטרי מופיעים?!

מכל השרשור הזה הבנתי שקלי שרה בגמר את NEVER AGAIN (אוהב, למה לא), אליוט בטופ 3 מופיע... (חביב, שיהיה, למי איכפת) אבל איפה דוטרי?! האיידול הטוב ביותר אי פעם בלה בלה? נו זה הדבר היחידי שמעניין אותי היות וזו עונה ממש חלשה. תודה.

omrimayo

New member
יעני שבוע הבא... רייט?

בסדר, הגיוני שהוא יהיה בתוכנית אחת לפני סיום... האיידול הגדול ביותר אי פעם, וטוב שהוא לא זכה... כפרוני עליו אני, אגב, יש חוסר בטחון בתשובות שלכם... אבל הוא יופיע בטוח? לא משנה השבוע או שבוע הבא, בכלליות החוזה להופעה עם HOME בטוח? אגב, הסינגל ה-3 שלו הוא what i want היותר כסאחיסטי ולא OVER YOU כמו שכולם חשבו.

למעלה