הגמר!!!!

• פותח הנושא MS6
  • פורסם בתאריך

MS6

New member
הגמר!!!!

ובכן אחרי שראינו.. התרשמנו.. התווכחנו וכמעט הגשנו תלונה במשטרה לנוכח ההשוואות המזעזעות: הגיע זמן הגמר!! אני הייתי בטוח ששתי השירים האלה יגיעו לגמר (זו גם הסיבה שוידאתי שהם לא יפגשו ברבע או בחצי).. אז מי ינצח? עלי בריקדות או שמאל הירדן?? אני אשאיר את הבחירות לגמר זמן מה עד שיהיה לנו מנצח ודאי.. הפעם, חבר'ה, כולם אבל כולם מצביעים. שמאל הירדן: כעמוד שבתווך לגשר אף כחוט השדרה לאנוש לארצי קו הציר והקשר הוא ירדן הירדן הקדוש שתי גדות לירדן זו שלנו זו גם כן אם ארצי דללה וקטנה היא שלי מראשה עד קיצה משתרעת מים ישימונה וירדן הירדן באמצע שתי גדות לירדן.. כאן ירווה לו משפע ואושר בן ערב בן נצרת ובני כי דגלי דגל טוהר ויושר יטהר שתי גדות ירדני שתי גדות לירדן.. שתי ידי לך הקדשתי מולדת שתי ידי למגל ומגן אך תשכח ימיני הבוגדת אם אשכח את שמאל הירדן שתי גדות לירדן... עלי בריקדות: היום שרה הקטנה נפגש בצאתי למלחמה את המדינה לכונן על שתי גדות הירדן גזזי צמתך וחיגרי את חגורתך חבקיני קחי מקלע ואיתי לשורה פזמון: עלי בריקדות נפגש נפגש עלי בריקדות חירות נישא בדם ואש רובה אל רובה קנה יצדיע כדור אל כדור יריע עלי בריקדות עלי בריקדות נפגש ואם בתליה אמסור את חיי לאומה אל נא תבכי כך נגזר גורלי מחי דמעתך והדקי המקלע אל ליבך וקחי לך שני מאנשי גונדתי עלי בריקדות...

ההצבעה שלי...

ההחלטה באמת קשה... המילים של שמאל הירדן, לדעתי יותר ערכיות ומתחברות לאידיאולוגיה הבית"רית. אבל כמו שאמרנו, לא בוחרים לפי התוכן של השיר, אלא עפ"י שיר אהוב.. לכן אבחר בעלי בריקדות שמתזמזם לי בראש...ולפעמים גם לא יוצא לצערי.. הצבעה נעימה לכולם!!! [עוד יומיים מחנה סוכותתתתת!!!] תל-חי!

MS6

New member
טוב אני גם אבחר...

למרות שזה קשה ולמרות שאני מעריץ גדול של אנשי האצ"ל ושל מייק אשבל.. אני עם ראש בית"ר, אני בוחר בשמאל הירדן.

gdog

New member
משה...באמת...השיר של הקורסים

ושריי..חובה...אני בחרתי בו...."היום ......."

MS6

New member
כן אה? אתה כל היום הולך להילחם..

בבריקדות בשביל מדינה על שתי גדות הירדן

MS6

New member
כן...

אתה גם לא תחסוך לצבא עשרות אלפי שקלים...

למעלה