הגמר המושלם בNBA?

ALI G

New member
הגמר המושלם בNBA?

1}מה לפי דעתכם יהיה הגמר השנה באן בי אי? 2} מה הייתם רוצים שיהיה הגמר באן בי אי השנה? תשובה שלי 1} לייקרס - בוסטון 2} יוטה - וושינגטון {סטוקטון ומלון שוב בגמר נגד ג´ורדן!":)}

קיר קמט

New member
סתם משהו

בשביל שקבוצות יגיעו לגמר השנה ב-NBA , הן צריכות להגיע לפלייאוף... (מדובר על יוטה וושינגטון , כמובן) הגמר השנה .... באקס - לייקרס מה הייתי רוצה? מינסוטה - באקס (כי אני מאמין שאותם אנחנו יכולים לנצח בסדרה , משום מה אנחנו טובים מולם.)

הגמר שיהיה

לייקרס- בוסטון . יש לי הרגשה שהפעם פול פירס יסחוב את הסלטיקס לגמר. מה אני ארצה שיהיה ? דטרויט vs מי שבא ברוך הבא

Optimus_Prime

New member
לייקרס בוסטון נשמע ממש חלומי..

ומצחיק :] אני רוצה למען האמת שדאלאס\סן אנטוניו\סקרמנטו\פורטלנד יעלו לגמר, העיקר לא הלייקרס@ מהמזרח..? מיאמי.. אם הם יעלו לפלייאוף אני רוצה שהם ילכו עד הגמר..

יוסי®

New member
בתןר אוהד בוסטון אנ´לא יודע אם

הייתי רוצה שהם ייפגשו כעת בלייקרס בגמר - אולי בעוד 2-3 עונות..... אבל אתם יודעים מה? הלוואי, הלוואי שהם יגיעו. גם אם נובס שם, מה שלא בטוח, עדיין צריכים לנסות

עידו17

New member
גמר NBA

תגידו מה שתגידו, אני מהמר על אינדיאנה מול סן אנטוניו, בדיוק כמו שהיה ב99´. המזרח, בניגוד למה שאמרו המלומדים לפניי, מעניין מאד, ואם אלן אייברסון יחזור עד לתחילת הסיבוב השני, לא הייתי פוסל את פילדלפיה כמועמדת לגמר האיזורי. לא ניו ג´רסי, לא מילווקי, בטח שלא בוסטון. במערב, סן אנטוניו בנתה את עצמה למטרה אחת בלבד - סדרה של שבעה משחקים מול הלייקרס. כל השינויים שנעשו בקיץ נעשו רק על מנת להתמודד עם ל.א, ואני חושב שהם עשו אחלה עבודה. קבוצה מדהימה. תזכרו את ההודעה הזאת - ראיתם את זה כאן קודם.

כבר ראינו

מה קרה כשהספרס והלייקרס נפגשו במאני טיים(100 הפרש ב-4 משחקים או משהו כזה). אם לא תהיה פציעה שתשבית את השאק , אני לא מאמין שדאנקן ורובינסון יצליחו לעצור אותו גם הפעם , ואל תשכח שגם הלייקרס התחזקו , בעיקר כדי לתת מענה למהלכים דומים של היריבות . אם יש מישהי שאולי יכולה לעשות משהו זו סקרמנטו ,בגלל היתרון של וובר על הורי בעמדה 4, וגם בגלל שיש להם את דיבאץ ואת פולארד שהם שומרים לא רעים בכלל,ויכולים להוריד את התרומה של השאק.

עידו17

New member
המערב השנה

נכון שהמאזן בשנים האחרונות נוטה לכיוון הלייקרס, אבל במשחק האחרון ביניהם ניצחו הספארס, בל.א, וכשהם בכושר ובריאים, אי אפשר לנצח אותם. את שאקיל אף אחד לא יוכל לעצור, זה תמיד היה ככה והשנה עוד יותר בגלל האיזוריות, אבל העבודה שרובינסון ודאנקן יעשו עליו טובה יותר מהעבודה ששאקיל, או הורי, או סמאקי ווקר או כל אחד אחר יכול לעשות על דאנקן. השינויים שסן אנטוניו עשו נועדו כדי לעצור את קובי בראיינט, והצוות שיש להם בעמדה 2-3 הוא הכי טוב בליגה מבחינת ההגנה, אפילו יותר מאשר של סקרמנטו עם דאג כריסטי. סקרמנטו באמת יכולה לעשות משהו, היא יכולה לעשות הרבה והיא תגיע רחוק, אבל סגנון המשחק של הלייקרס בפלייאוף יותר מדי חזק וקשוח בשביל סטויאקוביץ´ וביבי, ולא נראה לי שלסקרמנטו יש גם מספיק עומק. בכל מקרה, בשביל לקחת את המערב אחת מהשתיים - ל.א או סקרמנטו, תצטרך לעבור את סן אנטוניו ואני לא מאמין שאף אחת מהן תצליח לעשות את זה.

אילן די

New member
הלייקרס אוהבים לדבר בפליי אוף

ולא בשאר העונה. ולכל אלה ששונאים אותם (כמו שונאי מכבי ת"א בליגה שלנו) נכונה אכזבה.

lp2002

New member
יוסטון לייקרס טורנטו-סקרמנטו

יוסטון-לייקרס

Kgt1

New member
1. לייקרס-באקס

2. מאבריקס-נטס (ראפטורס?!!?!?!?!?!)

עומר ד

New member
ועכשיו כשנרגעתי...

הגמר יהיה וזה תרשמו, לייקרס- סיקסרס. יהיה 4-2 לליקרס. הגמר שהייתי רוצה לראות: סקרמנטו - סיקסרס.

Dribbel

New member
רק סקרמנטו...

אני מצטער אבל חייבים להודות... סקרמנטו הקבוצה הכי רצינית להלחם בלייקרס יש להם קבוצה מאוזנת ומדהימה שנלחמת ורוצה והשנה הם גם יכולים כי יש להם שחקנים מעולים בכל עמדה ואפילו הגנה מעולה עם יש משהו שיכול וצריך לקחת אליפות ללייקרס זה סקרמנטו קינגס מבחינת המזרח לא כ"כ אכפת-לא נראה לי שיש קבוצה במזרח שלוקחת את אחת הקבוצות הראשיות במערב ד"א-אומנם סקרמנטו הפסידו ללייקרס אבל רק בנקודה ולדעתי טעו ונתנו תכדור לוובר ולא למשהו ששיחק יותר טוב באותו יום

למעלה