הגמר הגדול!

guata12

New member
הגמר הגדול!

<b> דעתי: סדר ההדחה שלי שאני הייתי רוצה הוא: עפים ראשונים-אנה וחיים עפים שניים-רז ומירית עפים שלישיים-פבלו ופולינה עפים רביעים-שירה ודניס עפים חמישים-ריקי ואורון עפים שישים-פיני ודורית עפים שבעיים-שירלי וקיריל עפים בחצי גמר-גיא ומאשה ובגמר הגדול-מקום ראשון-לימור אטיאס וחיים פרשטיין מקום שני-לימור גולדשטיין ודני יוחטמן וזהו... מקווה שתסכימו איתי כי זה אשכרה ממש נכון!!! ודרך אגב:תודה שהצבעתם לאליענה ואורון.

noli87

New member
אתה כמעט צודק../images/Emo24.gif

אני אומרת שחיים ואנה זוג גם טוב ואצלי הוא מודח רביעי אז בי...

כמעט

לדעתי בגמר ישארו גיא ומאשה-לימור וחיים... והמנצחים הם-גיא ומאשה...(הם הרבה יותר טובים מלימור וחיים)-לדעתי... ובחצי גמר הייתי מעיפה את דני ולימור..

ירינייי

New member
אני רוצה בגמר את....

גיא אריאלי מול לימור אטיאס... זה יכול להיות מעניין... ושתוכנית אחת לפני הגמר יעופו חיים ולימור

rocard

New member
ואני רוצה מורן אטיאס וליאן מהאלופה

אבל לא הביאו אותן לתוכנית ובגלל זה אני אצטרך להסתפק בגמר בלימור אטיאס בצלע הנשית מול רז מאירמן בצלע הגברית. שנה הבאה תנו לי להרכיב רשימות של כוכבות ותראו איזה תוכנית תהיה לכם

rocard

New member
ורק בשביל להבהיר את עצמי

שירלי בוגנים היא אישה מדהימה מדהימה אבל לדעתי היא לא תגיע לגמר ואת זה אני כותב בשביל שלא יתחילו כל מיני השוואות מכל מיני טיפוסים מגעילים פה בפורום שחוץ מלכתוב זו יפה, זו מכוערת לא כותבים כלום.

zipi45

New member
רז ושירלי שניהם יפים

אבל לא מדובר פה בתחרות מלכת היופי. התחרות פה היא בין זוגות, בל נשכח ושירלי וקיריל הרבה יותר חזקים מרז ומירית "הסנטר" קרדונר גם מבחינת הביצועים וגם מבחינת האוירה ומה שהם משדרים.

למעלה