הגמר הגדול!

הגמר הגדול!

ברב קולות הועף המועמד המעורער בגמר
אורי חזקיה בלי החברים אבל עם הגטרה
אז מי יזכה בגמר? האם זה יהיה חטיף האנרגיה הקטן שחר חסון? או שמא הכלב המומרמר והאשכנזי שגיב פרידמן? אתם תחליטו! התוצאות יוקראו בערוץ 2 בשידור חי מהארנה
(סתם לא הם ירשמו כאן כשתהיה הכרעה)

EagleGirl

New member
../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif - שגיב פרידמן

לא מענייןןןןןןןןןןןןןןןןן (בשביל ליהי..)

EagleGirl

New member
רק משהו מסיים..

עכשו הגמר הזה לפחות יומיים תני לו..

../images/Emo188.gif../images/Emo128.gifשחר חסון../images/Emo128.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

dk6

New member
שגיב פרידמן

(חחח באתי לכתוב שגיב פרישמן והצחקתי את עצמי כי בדיוק התחיל השיר פרישמן) אני בעד חטיפי אנרגיה שחורים שעושים טוב על הלב ולא ממרמרים אף אחד. למרות שהיום בבוקר ראיתי בתוכנית בוקר מפגרת ששגיב תמיד הולך עם חתיכת לחם בתיק למקרה שיקרו שני מקרים: 1. הוא יהיה רעב 2. יחטפו אותו גרמנים לאיזה מחנה השמדה כי "זה לא שזה לא קרה בעבר" עצוב הוא שאני לא צוחקת

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מה???

אבל אם לוקחים אותך למחנה השמדה

לוקחים לך גם את הבגדים והתיק (עם הלחם בפנים)

dk6

New member
עזבי לאשכנזים ממורמרים

אין חוש היגיון מפותח במיוחד לאור העובדה, שאין פה גרמנים בכלל אבל ניחא

dk6

New member
הם יהודים גרמנים

לא כאלה שיקחו אותו לגמחנות ריכוז והשמדה.. נכון? לפחות אני מקווה

new art riot

New member
אבל אבל

יש פה וגם במושבה ליד שכונות של גרמנים נוצרים, למרות שאני בספק שיש להם כוונות כלשהן לקחת אותנו למחנות למיניהם P: |קטנוניות|

dk6

New member
חופשי קטנוניות

אבל צודקת מודה בטעותי... לא ידעתי שיש ובאמת שלא נראה לי אבל שהם יסגרו אותנו בארץ שלנו במחנות ויהרגו אותנו במקלחות גזים אז ככה ש (חזרה לנושא) שגיב די פרנואיד וזו הייתה הנקודה

למעלה