הגמר הגדול הערב!!

הגמר הגדול הערב!!

הכל כבר מוכן- הפופקורן... השתייה... אגב אני חייבת לשאול. משהו מכם קיבל את ההזמנה להצטרף לטועמים בגמר? היה לינק לרשום חוויה של יין, משהו מכם מילא את הפרטים וחזרו אליו?

Haad Yao

New member
היו לי בחיים כמה חוויות עם יין

אבל אני לא זוכרת אותן....

מה תהיה ההפתעה שדיברו עליה בגמר???

גורדון רמזי? מי זה הגורדון רמזי הזה

yoleis

New member
שף מפורסם שמויפע בדי הרבה תוכניות

אחד השופטים במאסטר שף האמריקאי למשל.

Superboi

New member
הפתעה?

הם הצליחו להפתיע עם זה שהזיזו את הגמר ברבע שעה.

מה היתה ההפתעה??

אמרו שגורדון רמזי יגיע לגמרא אבל הוא לא היה... מה היה המקבץ פרסומות "המיוחד" הזה???בדיוק אותו מקבץ רגיל רק בלי כמה פרסומות...אולי זאת ההפתעה
שמתם לב שרוב השידור(גם כאשר השופטים דיברו כביכול בגמר) היו כתוביות|???. אם זה שידור חי איך היו כתוביות???....מממממ האמת שרציתי שעמנואל יזכה אבל אהבתי גם את אליהב... אני חושבת אבל ששניהם איכזבו בגמר והמנות שאבי הכין(העיקרית והקינוח) היו טובות ממתחריו... במהלך העונה לא ממש הבנתי מה הוא עושה שם אבל הוא דיי הפתיע בגמר לדעתי.... בכל מקרה...כשהוא בכה הוא מאוד ריגש אותי :) תגידו רק אצלי האתר החדש של מאסטר שף במאקו עובד ממש גרוע???

יש קינוח =10 נקודות , כלומר 30, אולי יש הפתעה

שצריך לעשות 10 נקודות על מנה שמראים אותה והם צריכים לעשות כדוגמתה

לא, עכשיו הבנתי. התכוונו שלכל שופט של 10 נקוד

נקודות לחלק, משמע 4 שופטים = ציון כולל של 40 נקודות מקסימום על כל מנה

עמנואל כמו מגייור שורף דברים עם ברנר

מי שזוכר איך מגייר פירק את האופני מגנזיום שלו , טחן אותן ושרף אותן כמקור אש ישיר לפריצה

אני די מופתע מהעונה הזאת...

ומהתוכנית בכלל. אני לא נוטה לאהוב ריאלטי (אני צופה אבל לא מתלהב. אני יודע כמה מניפולטיבי ומגוחך זה יכול להיות) אבל איכשהו אני אוהב את התוכנית הזאת. למרות איך שהיא נעשת (ריאלטי אחרי הכל), היא עוסקת בבישול וזה מספיק בשבילי. בקשר לעונה השניה, התחילה רע אבל השתפרה פלאים והפכה לטובה יותר מהעונה הראשונה. בעיקר בגלל שמתמודדים שלא היו צריכים להיות בנבחרת עפו כבר בהתחלה ובגלל החיבור המפתיע והקרוב שיש לרוב המתמודדים אחד לשני. ואני מת על מה שהם מבשלים
אפילו יותר מהעונה הראשונה. לא יודע איך העונה השלישית יכולה להשתוות לנוכחית. רק דבר רע אחד מאוד משמעותי יש לי להגיד וזה השופט הקרח החדש. הוא נוראי בכל כך הרבה רמות. יותר מדי ביקורתי, לא סלחן, חושב שיודע הכל, אין לו רכות ועוד הרבה דברים שליליים. יש לי פחד שיביאו אותו גם לעונה השלישית מתוך הנחה שאנשים "יאהבו לשנוא אותו" אבל אני רק מתעב אותו. מאוד.

למעלה