הגמר בשידור חי או לא? OMG!

MiStoRy007

New member
הגמר בשידור חי או לא? OMG!

יש שמועה ממש חזקה שהגמר צולם כבר באיים הקריביים ושיש מנצח/ת !!!!! וכולם אומרים את אותו מנצח/ת !!!! בבקשה תגידו לי שהגמר יהיה פה בארץ.. מספיק הבת של אלכס הרסה את כל המתח וגילתה מי יהיו השלושה בגמר! הרבה אומרים שהגמר יהיה בארץ, אבל לא ראיתי שום תגובה או פרסום של ערוץ 10 שבאמת הגמר יהיה בארץ..

abag111

New member
האם זה אומר ש...

האם זה אומר שנועם יעלה לגמר מאי המתים בעצם? זאת אומרת אף אחד לא ינצח אותו? או שינצחו אותו ואז ההפקה תגיד ש"חוקי המשחק משתנים"?

MiStoRy007

New member
>

אי אפשר לדעת מתי נועם יחזור מאי המתים.. יכול להיות פרק לפני אחרון, ויכול להיות גם בפרק הבא.. אז או שהוא בקרוב יחזור, או שהוא באמת ינצח את כולם בכל אופן, אם ההפקה רוצה לשמור עליו, יש לה את השיטות שלה..

LiRs Lullaby

New member
כמה פעמים אפשר לפתוח את אותה ההודעה?

כבר עניתי לך - הגמר ישודר בארץ, עוד לא ידוע מי הזוכים, ואם הבת של אלכס יודעת משהו (איך לעזאזל היא אמורה לדעת? אבא שלה הודח כבר) האבא החפרן שלה כבר היה חוטף תביעה על הפרת סודיות.

MiStoRy007

New member
א. פתחתי פעם שנייה כי הקודמת נעלמה

ב. איך את בדיוק בטוחה שהגמר ישודר בארץ? ג. כל המודחים מאי המתים נשארים עד הסוף, אז אלכס נשאר וראה.. חוץ מזה שמן הסתם הוא בטח דיבר עם המתמודדים מהשרדות ושאל מי בגמר ד. אין לערוץ 10 הוכחה שבאמת אלכס סיפר לה ה. לא בטוח שהבת של אלכס בכלל הפיצה, אבל זה מה שפורסם בתקשורת ו. עדיין לא הבנתי איך את כ"כ בטוחה שהגמר ישודר בארץ?

LiRs Lullaby

New member
א. ה"קודמת" לא נעלמה.

אתה פתחת אותה בדיוק היום, וכל מה שצריך לעשות זה לדפדף אחורה עמוד או שתיים. זה באמת לא יהרוג אותך לדעת לחפש במקום להציף. ב. אני בטוחה כי זה נטחן ונאמר כבר אלף פעמים. ככה זה היה באמריקאי וככה זה אמור להיות בישראלי וככה נמסר באמצעי התקשורת - להלן וואינט, נרג'י, ההפקה. ג. כל המודחים שבאמת מודחים חוזרים למלון אאל"ט, ובמקרה של אלכס - הוא לא הגיע אפילו לאיחוד ככה שהוא בכלל לא שופט. ד. ה. ערוץ 10 לא צריכים בכלל הוכחות - מספיק שנאמר משהו נכון ומי הפיץ אותו והם יכולים לבדוק. זה לא פורסם ב"אמצעי התקשורת" (ואם כן - אז איפה?) אני שמעתי על כך מצפניה שבתורו טען שהוא שמע את זה בטוקבקים. טוקבקים הם לא מקור אמין ומוסמך ולכן לא ניתן לתבוע אותם. באותה המידה יכולתי גם לומר לך שאני שמעתי שנעם, ליה וגיא בגמר והיית מאמין לי, לא ככה? הבנתי שגיא ומולי גם קיבלו הצעת קמפיין מרנואר - וזה כבר היה בגיא פינס.

למעלה