הגמלים

מחתרת 77

New member
הגמלים

כידוע לכם אתניקס הפיקה בעבר תקליט של להקה מעולה בשם הגמלים,ורק רצינו לעדכן שהם הולכים להוציא תקליט חדש שיפתיע את כולם,הוא מאוד{אבל מאוד}שונה מהראשון,אני אישית שמעתי ונפלתי .מאוד מומלץ להתעדכן.

ethnix1

New member
אני גם אהבתי את האלבום...

איזה חמודים! מאיפה השגת ת'מידע?

מחתרת 77

New member
הם קרובים שלי

אני מכיר את הקלידן שלהם,והוא השמיע לי קצת חומר שלהם.סבבה על ההתענינות ושתדעו התקליט הבא הוא בלי יאיר ביטון{שהיה אחלה}.

מחתרת 77

New member
יאיר

זה לא שהיו סיכסוכים או משהו,הם עדיין חברים טובים ואפילו יכול להיות שיאיר ישתתף באלבום באיזושהי צורה,פשוט הוא העדיף להתרכז בדברים אחרים בחיים שלו.

lior18sh

New member
חור בהשכלה....

שמעתי על הגמלים אבל לא יצא לי לשמוע... יש איזה אתר או לינק לקטעי שירים...? דווקא ציפיתי לאחד כזה כאן אבל הוא היה קצת לא למקום הנכון... יאללה ביי בינתיים...

מחתרת 77

New member
אין כרגע

מה קורה אח שלי?כרג אני לא יודע על אתר רשמי שי בו חומרים של הגמלים,אבל יש קצת שירים בכל מיני אתרי הורדה שונים.

shifo

New member
תנדב עוד פרטים

אם בא לך.. מה כבר יכול להיות כזה מהפכני?

מחתרת 77

New member
פרטים לshifo

אם אתה מתכוון לתקליט הבא של הגמלים,אז ככה:קודם כל זה בלי יאיר ביטון הזמר מהתקליט הראשון,שזה כבר מהפכני[לפי דעתנו].ואת התקליט הראשון הפיקו חברינו "אתניקס"שלקחו את ההפקה לכיוון הכי מזרחי שיכול להיות,את זה לעומת זאת מפיקים שני רוקרים מחורעים לגמרי שלקחו ת'גמלים לכיוונים אחרים לגמרי[זה לא שנעלם המזרחית יש, אבל לא כמו בראשון].זהו אחי!אם תרצה עוד פרטים אל תתבייש לשאול!

shifo

New member
א. תודה

ב. לפחות שירים יפים? ג. מאיפה המקורות שלך בכל הנוגע לאתניקס? (עקבתי אחריך פה בפורום, חבר..)

מחתרת 77

New member
א.בבקשה

ב.אחלה שירים(לפי דעתי) ג.יש לי איזו קרבה(לא משהו רציני אחי...)

למעלה