נכון!!! חחחחחחחח
ק קרנוני123 New member 13/6/06 #9 אני שולחת לו/לה מחר את מה שאכין. את יודעת מי הגמד שלי או שאני צריכה לשלוח לך מסר? אני מניחה שאת זוכרת אגב,תודה שוב. ועוד לא קיבלתי שום דבר~
אני שולחת לו/לה מחר את מה שאכין. את יודעת מי הגמד שלי או שאני צריכה לשלוח לך מסר? אני מניחה שאת זוכרת אגב,תודה שוב. ועוד לא קיבלתי שום דבר~
ה הענק של יסמין New member 13/6/06 #10 ליסמין../images/Emo70.gif אני ממש מצטער\ת שלא קיבלת היום כלום לא ידעתי שהתחלנו לשחק.. מבטיח\ה שמחר תקבלי.. לילה טוב
ליסמין../images/Emo70.gif אני ממש מצטער\ת שלא קיבלת היום כלום לא ידעתי שהתחלנו לשחק.. מבטיח\ה שמחר תקבלי.. לילה טוב
ק קרנוני123 New member 13/6/06 #11 ויש לי הצעה../images/Emo27.gif לא כל הענקים פה מכירים את הגמדים שלהם ויודעים מה הם אוהבים. אני בעד לפתוח פה שאלון עליו יענה כל מי שמשתתף במשחק וכך נדע.
ויש לי הצעה../images/Emo27.gif לא כל הענקים פה מכירים את הגמדים שלהם ויודעים מה הם אוהבים. אני בעד לפתוח פה שאלון עליו יענה כל מי שמשתתף במשחק וכך נדע.
ב בכריתוש New member 13/6/06 #13 רר../images/Emo46.gif אמרתי.. שזה רעיון טוב.. אבל אנחנו באמצע.. ואם אתה לא מכיר את הגמד שלך.. אתה יכולה לשאול במסר מישהו אחר בפורום שמכיר אותו יותר טוב..
רר../images/Emo46.gif אמרתי.. שזה רעיון טוב.. אבל אנחנו באמצע.. ואם אתה לא מכיר את הגמד שלך.. אתה יכולה לשאול במסר מישהו אחר בפורום שמכיר אותו יותר טוב..
ח חייםםםם היחיד New member 13/6/06 #18 את שלך של זיו של נתאי של נעם (נעמקה ושל סתיו לאב הילי ושל PUNKITTY אני יודעת (שלחתם לי מסרים אחרי שכתבתי לכם מי הגמד שלכם ככה שזה רשום לי)
את שלך של זיו של נתאי של נעם (נעמקה ושל סתיו לאב הילי ושל PUNKITTY אני יודעת (שלחתם לי מסרים אחרי שכתבתי לכם מי הגמד שלכם ככה שזה רשום לי)
ח חייםםםם היחיד New member 13/6/06 #20 ועוד כאלו שאני יודעת דרך המסרים MAY LOVE BELI אני ולא מישהו אחר (ולא זה אני זה הניק של מישהי כאן), של ליאת, של יסמין
ועוד כאלו שאני יודעת דרך המסרים MAY LOVE BELI אני ולא מישהו אחר (ולא זה אני זה הניק של מישהי כאן), של ליאת, של יסמין
ח חייםםםם היחיד New member 13/6/06 #21 כל מי שלא רשמתי את שמו באחת ההודעות שקצת מעליי שישלח לי מסר עם הגמד שלו (זה שהוא מכין לו את התמנה)
J j u l i a 1 3 New member 13/6/06 #39 * והם הכי קשורים עכשיו... XD ואם אתם כבר מצביעים אז תצביעו גם למיכאל
ח חייםםםם היחיד New member 13/6/06 #22 הערה חשובה: הבנתי ממסר שהגיע כי יכול להיות שיש כאלו שלא קיבלו כי הם בניטור אז תהיו סובלניים. תודה הדס
הערה חשובה: הבנתי ממסר שהגיע כי יכול להיות שיש כאלו שלא קיבלו כי הם בניטור אז תהיו סובלניים. תודה הדס
ס סינטטית New member 13/6/06 #23 לגמד שלי! אני אוהבת אותך! לא יודעת מי זה,אבל הוא ממש חמוד! אני שלחתי לענקית שלי והיא לא עונה :/
ה הגמד של dollzy New member 13/6/06 #32 לשיר!! אני מקווה שאת אוהבת את הדברים.. מהגמד אני אתן לך רמז היום.. אני ג-מ-ד-ה-!!