אוקיי, יומי שלי... ../images/Emo9.gif
רגע, קודם כל: להקפיץ זה להעלות הודעה לראש הדף (כאילו, אם היא לא נעוצה)? עכשיו, היום שהיה לי היום (מקווה שיש לכם כח לקרוא, ותגיבו!): אז ככה... בשיעור אנגלית היה משעמם מאוד, ובכלל לא הרגשתי טוב ועמדתי להקיא כל רגע אבל לא אמרתי למורה כי לא היה לי כח שהיא תחבק אותי (כן, כן, כל פעם שאני אומרת לה משהו היא מחבקת אותי...). בשיעור ערבית היה מגעיל כי זאת מורה שאף אחד לא סובל (כולל אותי), והיא נתנה לנו תרגילים לתרגם לערבית, היה מאוד מעצבן אבל סיימתי מהר... הייתה אמורה להיות לנו הכתבה אבל היא שכחה
. וגם היינו אמורים להגיש לה עבודה על מדינה מארצות ערב (היא נתנה: או ירדן, או סוריה, או לבנון, או מצריים), אבל בסוף לא הגשנו לה ורק אמרנו את התשובות למה שהיא שאלה (בעל פה) ומזל כי לא הכנתי אז הצבעתי כדי לענות רק על מה שידעתי ולפעמים גם הימרתי וצדקתי!!! היה ממש מצחיק... בספורט היה ממש נחמד, אני וחברות שלי השתגענו כי היינו צריכות להבחן לתרגיל קרקע. קיבלתי בו 95
(בגלל שלא הרגשתי טוב אז לא הייתי יכולה לבע את התרגיל בלי להיעזר טיפה בידיים והיא הורידה לי על זה 5 נק') והיא אמרה שהתרגיל בנוי ומבוצע היטב! בשיעור מתמטיקה (שני שיעורים ברצף), בגלל שאני בקבוצה למתקדמים אז היינו בחדר מחשבים ועשינו גיאומטריה, אז אני ונועה (חברה שלי) היינו ביחד וסיימנו לפני שנגמר השיעור אז היא נתנה לנו (ולעוד כמה ילדים שסיימו) לשחק במחשב... היה ממש שווה. ובאמצע העבודה המחנכת שלנו (אני בכיתה ז'4) לקחה אותנו מהשיעור לשיחה (אני ועוד 35 ילדים מהשכבה באורטכניון שזה קבוצה למתקדמים במתמטיקה! גמרנו את החומר לכיתה ז'. אז היא לקחה רק את אלה שמז'4) לשיחה כי היא לא הייתה שבוע בבצפר (ואני לא רוצה להגיד למה... זה סיבות אישיות שלה) והפסדנו בערך רבע שיעור!!!
בשיעור לשון המורה הקריה לנו עובדות על פורים ואז היינו צריכים להוציא כמה שיותר מילים מהאותיות של המילה "והאחשדרפנים" (זה כמו המשחק עם האנציקלופדיה...) ואני מצאתי 134... חחח והיה ממש מצחיק. בשעה שביעית (באורטכניון) חילקו לנו דף קשר (כי בפעם הקודמת ילדה אחת הכינה הכל עם טעויות!!!) אז צבעתי אותו בשיעור, אבל הקשבתי תוך כדי. ואכלתי שטיחים (זה השטוחים האלה עם סוכר...), ושתיתי ברד מפורטו. וזהו... מי באמת קרא הכל? בקיצור, היה לי עוד יום נורמלי