הגלריה!!!!!!

אתם לא רואים זה "בננההה"?

דניאל האמא הטובה מאטלנטה, ג'ורג'יה, החוף המזרחי של ארה"ב חחחחח, נתפסת ע"י הפפראצ'י באכילת בננה!!!! משהו מצחיק סוףףףףף

ציפורן עם ציור...

משהו מגניב!!! הפעם הפפראצ'י תפס את הציפורן של דניאל מאטלנטה אבל רק אצבע אחת....

פה אטלנטה נתפסה בזוועה חדשה!

תחתוני חוטיני עליהם מופיעה פה אטלנטה, עכשיו- בכל החנויות המורשות!

2 סוכר

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חאיזה חוטיננננננננניייייייייייייי יאללה..........תגידי אפשר לעשות אותך בובה???????????..............חחחחחחחחחחחחח חולה עליך אטלנטה...........עיונייייי.......................מתה מתה מתה עליך................יא משוגעת אחת...........וואליה חכי מה יהיה לך חכי...........אני אקרע אותך על החוטיני......מה את עושה .???????...........חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עזבי נדפקתי כרגע.............יותר מידי מוקדם בשבילי.........אוהבת אותך המון המון...................רעותוש יא קרועה......מתה עלייייךךךךךךךךךךך מלא מלא..............אין עלייך ואנחנו נתגעגע..................אנטוני אהובי היחיד...............מתה עליךךךךךךךךךךךךךךךךךךך המון המון.....יאללהההההה כרגיל אני מתה על כולכם 2 סוכר (דניאלה).

משועמם6

New member
../images/Emo25.gif

פאדיחה מצערת קרתה לgaia20 בשידורה

היא שכחה שהפפארצי בסביבה - ובלי משים לב עשתה פרצוף חמוץ בזמן השידור והפפארצי קלט. חבל, חבל, איזה מין מזל - יושב על הספסל ליד הסופר סל.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

גדול גדול חחחחחחחחחחחחחחחח המחשב כמעט נפל לי מהצחוק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

spin היחיד

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

למעלה