הג'ירף המחודש.

עמית@

New member
הג'ירף המחודש.

אני והאח (2.05 מ' כזכור) שמנו פעמינו אל לב תל אביב על מנת לספק את היצר הבוער (נודלס- עכשיו!! שהלם באחי בעוצמה של אישה בהריון מתקדם) המקום צפוף להכאיב (אני מניחה שכל אורח שני שואל את המלצריות על הפיצוץ- ונענה בחיוך מאולץ) אנחנו מובלים לשולחן האחרון- פינתי ונעים (אנחנו לא מעשנים אז שמו אותנו בפינה ) הקול של הווקים ההולמים מהדהד בחלונות החדשים- בכלל, הכל שם חדש עכשיו (עקב העלמותו המצערת והמפוצצת של הציוד הישן, וזה נעים ונקי - אם כי מצער) הקולות גורמים לנו לסחרחורת קלה (או שמא זה חוסר האוויר באזור הנ"ל?) אנחנו מבקשים להגביר את המיזוג ומזמינים בעונג. מנת פטריית פורטובלה ממולאת מחית כרישה ופטריות ברוטב סויה ומירין מתקתק, מלווה בקווצת עלים מרירים שמאזנים את המתיקות של הרוטב, הפטריה פריכה , עסיסית ונימוחה. אנחנו מתחרים על הנתח האחרון ואני מוותרת כי אני אחות טובה (וגונבת לו את השאריות מהצלחת כי אני פשוט רעבה) הוא הזמין אודון צמחוני- עתיר פטריות ברוטב עדין, הוצאנו דין רודף על הכוסברה ודרשנו לא להוסיפה למנה- המלצרית החביבה (7 בסולם אח שלי- ) הביאה לו קערית עירית קצוצה- וגם קערת בוטנים קצוצים אקסטרה (עושה רושם שהאח היה 10 בסולם שלה..) אני קיבלתי מנה חריפה- שהופיעה בתפריט כמנה הכוללת- בשר, עוף, אווז ושרימפס. (שביקשתיה לא ממש חריפה) שהיתה עמוסת פיסות עוף מעט יבש- מעט פחות בקר (קצת פחות יבש) ממש מעט אווז (עסיסי) ונטולת שרימפס לחלוטין (להלן- סולם יוקר חומרי הגלם- קצת מעליב..) אבל מה- כל הקונספציה היתה חמה - נעימה, ממלאת ומענגת. אכלנו וריכלנו ונהנינו (המלצרית הוסיפה עוד בוטנים) אחר כך רצינו קינוחים- המלוח מלוח דורש קצת מתוק אחריו. האח מזמין עוגת שוקולד חמה עם אגסים צלויים ורוטב וניל עדין- עם גלידות קינמון ווניל. האגסים מיותרים- הגלידות קרירות, והאח חובב השוקולד דיווח לאחות שונאת השוקולד כי הכל טוב ויפה. האחות שונאת השוקולד מזמינה מנת בצק שקדים שבין שכבותיו קרם וניל (לא ברולה!! חוסר דייקנות- כי איננו שרוף, סתם רפרפת ביצים טעימה- אני והאח מסכימים ביננו ש"רפרפת" זו מילה מעולה) בצק השקדים נמס בפה ומתערבב עם הקרירות המתוקה של הקרם- שצף ברוטב קרמלי חם, ולידו בננות מיותרות (לא תמיד צריך להוסיף דברים) טעים טעים. עלה לנו 174 שח' לארוחה גדושה מאוד, שמספיקה לשלושה אנשים נורמליים (אני והאח חיות לא נורמליות שהיו מאוד רעבות) יש גישה לנכים- השירות היה מצויין (3 מלצריות שאף אחת מהן לא חצתה את ה8 אצל האח- ליר- בג'ירף הכי יפות??)

פינליש

New member
אני לא חסידה של ג'רפות ../images/Emo3.gif

אבל כל כך נהנתי. אני מתה על הביקורות שלך בייבי
עברתי שם כמה פעמים, שיפצו יפה לאללה. אני מתה על הבורל'ה בננה שלהם. הפטריות שברו אותי, אני חוששת שאנסה בקרוב
אני והאח והחבר'ה לכבוד הגיוס ננשנש בשבת

Amoureuse

New member
כנראה שאם היה לי אח מתגייס

אז גם אני הייתי אוהבת ג'ירף
אבל האח שלי כבר כמה שנים מתגייס רק למילואים, ואפילו אחותי הקטנטונת ביותר כבר חזרה מטיול השחרור, האם בכל זאת כדאי שאנסה את ג'ירף שוב? (יש סיכוי כי הביקורת היתה מקסימה ועשתה לי חשק
תודה!)

lonestar2003

New member
מכככככככל הביקורת המפתה,

דווקא עשית לי חשק על אחיך. גברים 2.05 עושים לי חולשה בברכיים... בן כמה ה"גמד"?

עמית@

New member
../images/Emo6.gif תודה לכולם. האח אכן שווה להחריד

הוא בן 21 (כבר 21?
) ותודה על המחמאות על הביקורת

מה עם הלמון גראס?

בתקופה שגרתי קרוב לככר רבין והתחשק לי נודלס הייתי קופצת ללמון גראס.. הוא עדיין קיים? או שהפכו אותו לרשת, כמו שראיתי בעזריאלי?

Lear22

New member
למון גראס פאסה...

מאז התרחבות הג'ירף לא שמעתי על אף אחד שהולך לאכול שם. לפחות מהצד שלי. כמו שכתבתי שבוע שעבר לי לא היתה חוויה טובה בג'ירף החדש. לאוכל לקח שנים להגיע והם טעו פעמיים באותה מנה. אמנם קיבלו סושי חינם - עידודושים... - אבל זה לא סיבה. המלצרית תירצה בזה שהם רק פתחו מחדש. לדעתי זה לא תירוץ. כאילו מה השתנה במסעדה? כלום. אז מה אתם צריכים זמן התארגנות? ואמא של, אני לא אמרתי שהמלצריות שם הכי יפות! דיברתי על הקופי בר!!!

omry1000

New member
מה ג'ירף ומה למון גראס

תלכו לזוזוברה!!! שם לפי דעתי יש את הנודלס הכי טעימים!!!

Chewbacca

New member
הלמון גראס באמת היו רשת

שהין לה כל מיני סניפים ברמה"ש, כפ"ס ועוד שלל ערי שדה אבל בגלל ניהול כושל רוב הסניפים נסגרו, אם אני לא טועה זה בעזריאלי הוא היחיד שנשאר וגם הוא חי רק על החיילים מהקריה.

liti

New member
יש עוד כמה,

ככל הידוע לי הסניף ברמת אביב עדיין פתוח ולא מזמן פתחו סניף באוניברסיטה שהוא לטעמי מתחת לכל ביקורת. ממש חבל לי שסגרו את הסניף ברמת השרון- שם היה מידי יום 33% הנחה בשעות מסוימות והיה אפשר להזמין ארוחות למספר ימים בסכום מאוד לא גבוהה, והאוכל היה נחמד מאוד. לא טעים כמו הג'ירף אמנם, אבל תמורה טובה מאוד לכסף.

Chewbacca

New member
לא רק סגרו

אלא גם "שכחו" לשלם לעובדים שעבדו במקום. חוצ'מזה במקום הסניף שנקרא ילו סאן, פתחו סניף של יונתן גונזלס (במקור מבן יהודה בת"א) שנסקרה פה לא מזמן.

פינליש

New member
הדבר היחיד הטוב בלמון גראס

זה איזו מנה עם רוטב צדפות ופתאי צולע. אה כן והם בין הבודדים שעושים משלוחים לעבודה שלי שתקועה אי שם בתל ברוך ותאמינו לי שאני לא עובדת במה שאתם חושבים

למעלה