הגירסה הסופית

חסיד8

New member
הגירסה הסופית

שבוע טוב!מה שהיה זה שנודע לי שהיא עזבה שידוך בעבר שהיתה מאורסת לבחור אחר לא שהיא עזבה אותי.ובאמת מענין אותי מה דעתכם על בחורה שעזבה שידוך וגם רימתה אותכם בזה שלאורך הדרך לא סיפרה זאת.ובעיקר מענין אותי תגובתו של קטנטן שלקח בזלזול יתר את כל הסיפור.שבוע טוב.

תגובתו של קטנטן

דיכאון כרוני, הזיות, כפייתיות חולנית, חרדות, השקפות לא יהודיות, מידות רעות (בשו"ע "אישה רעה מצווה לגרשה") - לא רוצה להמשיך.... כל אלו (ועוד רבים אחרים) הם בעיות אמיתיות, שיש לעמוד עליהן לפני השידוך. "עזבה שידוך" זו לא בעיה, זו לא בעיה, זו לא בעיה!!! השאלה היא, מדוע היא עזבה/עזבוה שידוך? יתכן שכאשר תדע את הסיבה האמיתית לכך, היא תשא חן בעיניך הרבה יותר, על ידי שתגלה עוד צד חיובי ומעניין באופיה ו/או באישיותה, ולפני שאתה "פוסק" שהיא רימתה אותך, בזה שלא גילתה לך זאת, תשאל רב מורה הוראה האם היא הייתה צריכה כלל לגלות לך זאת (יתכן גם שהיה אסור לה לגלות לך את זה) תשמע מה הרב אומר ותדע. ועוד הערה קטנטנה: קטנטן לא מכיר אותך (כנראה) ולא מכיר את הבחורה (בטוח) קטנטן לא לקח חלילה את הסיפור שלך בזלזול, ממש לא! ניסיתי לנתח את הבעיה בצורה שיכלית והגיונית ולא בצורה ריגשית כמו שבדרך כלל המעורבים בפרשה שכזו פועלים. אגב: מי שרק 'לא מספר', לא נחשב רמאי, רמאי זה מי שמשקר בכוונה במפורש או ב"לתת להבין" וכדו'. לדעתי נסה לשוב לעניין ולנסות להתקדם בשידוך - ושוב אל תשכח לספר לנו על הל ח י י ם! בהצלחה

מיידלע19

New member
שבוע טוב

קטנטן, התגובה שלך חזקה, דעתי כדעתך, ממש מילים כדורבנות!! ו... נראה שהניק שלך מאד לא מתאים לאישיותך.

kiss 18

New member
מיידלע כניראה שהוא עניו...../images/Emo3.gif

מה שכן חסיד, אתה צריך לברר מה הסיבה שבגללה היא עזבה שידוך, או שהוא עזב... אולי יש עוד משהו חשוב שמנסים להסתיר.

כמה שזה נחמד

האמיני לי, שקלתי להציע סקר בפורם הנכבד הזה, האם הניק שכל חבר בוחר בו לזהוי, יכול לתת לנו "משהו" כלומר לגלות מאפיין/ים באישיות של המסתתר מאחוריו או שהוא מיקרי לחלוטין ולא מסגיר כלום. לדעתי הקטנה (כמובן) זה אומר ה ר ב ה. מעניין לדעת מה אחרים חושבים???

מיידלע19

New member
לדעתי זה לא הכי נכון...

אולי זה אומר הרבה אבל יש כאלה שיגידו שמשמעות הניקים זה באמת הפוך ואני הכרתי ניקים שהם ממש איפינו את אישיותם.. למשל ניקים של חכמים למיניהם והם באמת היו כאלה... אז זה לא נכון לומר שזה בדיוק ההיפך מהבנ"א למרות שאכן יהיו את אלו שיכתבו בניק את מה שהם רוצים להיות.. אבל ברוב המקרים האנשים כותבים את ההשקפות שלהם או את מה שהם חושבים על עצמם...

מיידלע19

New member
שלך מראה שאתה אדם

שאוהב להיות יחודי.. ואתה קצת לא מובן ומסתורי... אבל זה רק הניתוח שלי...

kiss 18

New member
מעניין, מה אני? תגלי לי??

מיידלע ניתוח ניקים בע"מ, מה את אומרת?? חח בצחוק, מעניין מה את חושבת על הניק שלי??

מיידלע19

New member
חח האמת הניתוח היה גם עפ"י

הודעות שאני קוראת והם בשם הניק... אני אוהבת לנתח אנשים... ברוב המקרים אני צודקת... את.. חח זה קל.... את בחורה קפיצית... אוהבת להיות מעורבת בכל דבר... נראה לי שאת מאד נפתחת בקלות לאנשים... אויש מה עשית אותי.. אני לא אוהבת להצהיר ברבים שאני די טובה בניתוח אנשים... ולא בדיוק בעולם הוירטואלי אלא במציאות.. חברות שלי וכאלה... קחי את זה בערבון מוגבל.....

אם

עצה טובה! אם את באמת טובה בניתוח אנשים, תדעי לך, זה עשוי ליצור בעיות חברתיות (לא רוצה לומר בזוגיות ח"ו) על זה נאמר "סייג לחכמה שתיקה". אנשים לא אוהבים להיות חשופים. אדם ממוצע ירגיש כמו במכונת רנטגן כל העת, על יד אדם שבאמת רואה ורגיש לכל דבר. בהצלחה

מיידלע19

New member
תודה רבה על העצה

אך נראה לי שאני חכמה מספיק כדיי לדעת מה לעשות עם זה ומה לא.... ושוב תודה רבה! ואני לא עכשיו איזה פסיכולוגית....

kiss 18

New member
../images/Emo4.gifבקשר לניפתחת לאנשים בקלות אז..

ממש לא!!!!!! עוד לא היה מישהו שסיפרתי לו את סודות האפלים שלי, כדי שמישהו/י תיכנס לקטגוריה של חברה שלי תיצטרך לעבוד קשה, ולהוכיח את עצמה, ואני אומרת ברצינות, אני ממש לא ניפתחת לכל אחד!! אני צריכה להרגיש שהיא ממש מוכנה לשמוע, להיות שם בשבילי כדי שזה יקרה , האמת שעוד לא פגשתי אחת כזאת.. האמת שהיה משהו שסמכתי עליו, ודיברתי איתו בחופשיות , ולא הרגשתי ככה לאף אחד... והיה לי קשה, אבל זרמתי.והרגשתי טוב עם עצמי... ובסוף התאכזבתי... כמו כל דבר טוב, יש לו סוף!
ההודעה ניכתבה חצי בלשון זכר, חצי בנקבה, אך מיועדת לשני המינים...

יש לך ניק קלאסי,

קצת ילדותי, ומאד מאד קיטשי. עם זאת, את גברת עם שמחת חיים, קלילה וזורמת. סורי שנדחפתי.

kiss 18

New member
את יכולה להרגשי חופשי להידחף, זה לא צאט,

אלא פורום...

בעניין של הכפייתיות...

זה אתה שאמרת שאתה מכיר את הנושא? כמה בעייתי זה יכול להיות אם הבנאדם מודע לבעיה והוא מטפל באופן קבוע? האם נכון להשוות את ה-או.סי.די, לכל מחלה כרונית בלתי נגמרת? ואם כן, האם הכדורים מאזנים לחלוטין בזמן התקפה? בקיצור, מה הסיכויים של זוגיות עם חולה או.סי.די לשעבר?

למעלה