הגירסא המועדפת

הגירסא המועדפת

אוקיי מהי לדעתכם הגירסא המועדפת ל.... אין קץ לילדות א)גירסאת 1900? ב)גירסאת הגיטרה ג)גירסאת ההופעה של ברי ד)גירסאת פורטיס ושלומי שבן ה)הגירסאת ראפ המוזרה שהשמיעו פה פעם
אם שחכתי עוד גרסאות תוסיפו אותם אם יש לכם כוח אתם יכולים גם לדרג את שלושת הגדולים אני אישית אוהב הכי את גירסאת הגיטרה, לדעתי השיר הזה מעולה בגירסה הזו והוא אחד הטובים בדיסק, את המקור אני לא אוהב בכלל וגם את הגרסאות של ברי (שקצת הרסה) ושל פורטיס (כנ"ל). מה דעתכם?

israel1986

New member
אני הכי אוהב

הגרסה מ"כשהגיטרה", למרות שבזמן האחרון אני גם אוהב את הגירסה של ברי בהופעה. את המקור אני אוהב הרבה פחות. הגרסה של "מקרה פסנתר" גם לא רעה בכלל. ואת הגירסה של אמסטף אני לא סובל.

ben4ever

New member
אני הגעתי מזמן למסקנה....

שאת השיר הזה ניתן לבצע אך ורק, אבל אך רק ע"י פורטיסחרוף ביחד, לא לחוד אלא ביחד.... מצד אחד הגירסה של ברי, באלבום ההופעה שלו-גירסה נחמדה,אבל אי הנוכחות של פורטיס בשירה בולט מאוד, וזה הורס.... מצד שני הגירסה של פורטיס עם שבן, עיבוד מוזר ומעניין מאוד לשיר, אבל זה שיר שצריך להיות עם הרבה הרבה דיסטורשן,גיטרות וכסאח, ועם כל הכבוד לשלומי שבן שהוא פסנתרן ענק, זה לא זה.... על הקאבר שעשתה להקת "אמסטפ" (נראה לי ככה קוראים להם) לא אפרט, כי זה רק מפחיד לחשוב איך פורטיס הסכים לשחיטה של כזאת קלאסיקה. בקיצור, הגירסה המועדפת עליי היא הגירסה של "כשהגיטרה...". אני אוהב גם את המקור של 1900?, אבל הגירסה החיה הזאת מתעלה על המקור בהרבה...

ענת1986

New member
../images/Emo45.gif למרות שיש לי על המחשב גרסת

הופעה של ברי מסיבוב ההופעות "נגיעות אחרונות" באוקטפוס, והיא גם מצויינת.

אני אגיד לך למה אני לא אוהב את

הגירסא הזו כל כך. הרעיון של השיר הוא (ככה זה נראה לפחות) שזה שיר על פדופיליה, על מישהו שמנסה לאנוס ילדה קטנה, בפורטיסחרוף כשפורטיס שר את השיר הזה, הוא שר את זה בקול רשעי כזה, שממש מתאים ולמעשה עושה את הקסם של השיר, אין את פורטיס ששר שם בגלל זה אני פחות אוהב את הגירסא הזו בקשר לשני הגירסאות האחרות: גירסאת הדיסק איטית מדי בשבילי, ולדעתי ההופעה יותר טובה. הגירסא עם שלומי שבן עוד יותר, לדעתי שיר כזה לא צריך לעבוד על פסנתר אלא על גיטרות כאסח (כמו שאמרו לפני) לכן-כשהגיטרה מנסרת את הלילה!

shulhi86

New member
גרסת כשהגיטרה מנסרת

אני חושב שזה בגלל שהיא הכי אנרגטית וחיה, אולי כי אותה הכרתי ראשונה...

למעלה