הגירה

Gdhay123

New member
הגירה

שלום
אני מעוניין להגר לאוסטרליה או ללונדון או לצרפת,אני עדיין לא סגור על עצמי,ואני מעוניין בינתיים לדעת את האפשרויות שלי.
כרגע בן 17 בכיתה י"ב,קיבלתי פטור מהצבא,יש רק אזרחות ישראלית,להורים גם יש רק אזרחות ישראלית וכנ"ל על אחים שלי..דודים יש לי שמפוזרים ברחבי הגלובוס..
רציתי לדעת מה האפשרויות שלי ,קודם כל נוציא את ה'להתחתן עם מישהי שהיא אזרחית',אז אני צריך שמעסיק ירצה להעסיק אותי ויגיש לרשויות מסמכים וישכנע אותם שהוא צריך אותי וכ'ו וכ'ו אבל בלי השכלה זה חסר סיכוי נכון?
אז המצב שלי זה או ללמוד בארץ או ללמוד בחו"ל,רציתי לדעת אם כל מה שרשמתי כאן נכון.
חשבתי שאני יתחיל ללמוד כבר בקרוב באוניברסיטה הפתוחה לתואר במדעי המחשב (בפתוחה כי אני בבית ספר עדיין) ואני מאמין שאני יוציא אותו תוך 3 שנים ככה שבגיל 20 אני יהיה כבר עם התואר,השאלה היא מה הסיכויים שאני ימצא עבודה בתחום?
לפי מה שהבנתי בלונדון הסיכויים קלושים,צרפת הסיכויים סבירים הבנתי..מה בנוגע לאוסטרליה?
וכמובן אם יש עוד דרך הגירה שפספסתי אשמח אם תציינו אותה.

YSEN

New member
תואר כשלעצמו

בדרך כלל לא יספיק (אולי יספיק במשהו כמו רפואה..)

סביר להניח שתצטרך גם נסיון והתמחות בתחום מבוקש. אם אתה לומד בפתוחה ובאותו זמן עובד בתחום, אז זו התחלה טובה.

forglemmigej

New member
היוש

מה אתה ממהר כל כך, סיים את התיכון, למד באוניברסיטה ,תעבוד איזה תקופה ותרכוש ניסיון ואז תנסה להגר.
למה אתה סגור רק על צרפת או בריטניה, אתה מדבר צרפתית בכלל?
אוסטרליה לא ביבשת ויש להם פורום מיוחד תשאל אצלם.
בהצלחה

למעלה