הגירה לשוודיה

ביסט1

New member
הגירה לשוודיה

שלום לכם, אני רוצה לשמוע על אפשרויות מעבר לשוודיה (בטוח חרשתם על זה, אבל אני חדש פה, ואין לי מושג איפה לבודק, אז סליחה אם אתם נאלצים לחזור על אותם דברים שוב..) "קצת" מאסתי בחיים בישראל, ורוצה לבדוק ולנסות חיים אחרים אני בן 24 ויש לי רק אזרחות ישראלית, אני יודע אנגלית ממוצעת.. תודה לעוזרים ושבת שלום!

nir2422

New member
אם יש לך אזרחות ישראלית בלבד

זה מאוד מקטין את האפשרות לעבוד באירופה. אלא אם כן יש לך מקצוע נדרש (כמו רופא) ואז יש סיכוי שמעסיק מקומי יוציא לך אישור עבודה. זה לא נכון רק לשבדיה אלא לכל מדינות האיחוד. בנוסף לכך בלי לדעת את השפה המקומית קשה מאוד להסתדר (שוב, נכון לגבי כל מדינה)

dotandvir

New member
אולי דרך לימודים

לדעתי יש אפשרות לקבל ויזת עבודה בת שנה הניתנת להערכה במידה ואתה מועסק. זה מסלול מאוד לא בטוח להשתקעות, מאידך גיסא מאוד קשה לפטר עובדים בשוודיה אחרי שהם מתקבלים למרות שזה קורה כמובן. שווה לך לבדוק בשגרירות השוודית. אני חי בשוודיה אם יש לך שאלות נוספות אבל יש לי אזרחות גרמנית כך שמצבי די שונה. דותן

גוזליה

New member
איך לבדוק מה נכתב בעבר

בפינה השמאלית העליונה של הפורום יש קוביית חיפוש. שם מקלידים את קריטריון החיפוש המבוקש אחרי שבודקים בארכיון הפורום, וגם מציצים בשאלות הנפוצות, אני משוכנעת שזה יענה לך לפחות על 90% מהתהיות. בהצלחה.

למעלה