הגירה לקנדה

haimv28

New member
הגירה לקנדה

צהריים טובים לכל מצ´וטטי הרשת. שמי חיים ואני מאשדוד,אני הייתי מאד מעוניין לקבל פרטים על נושא הגירה לקנדה. כמובן למי שיש מידע על כל נושאי ההגירה לקנדה אני אשמח מאד לקבל פרטים. בכל אופן תודה רבה על ההקשבה ואשמח לשמוע תגובות,אז ביי לבנתיים.

תתחיל פה

אני מצרף לך את הלינק לאתר של הרשויות בקנדה. יש שם המון חומר, אז תעבור עליו ביסודיות. אם תצטרך עזרה נוספת אני אשמח לראות אם אוכל לעזור לך.

atnw

New member
אותה שאלה ועוד

האם אפשר להתחיל את תהליך ההגירה כאשר אתה כבר שם? מה אז אתה צריך מהארץ איזה מסמכים? אני מהנדס במקצועי, איך מוצאים עבודה בטורונטו? כל אינפורמציה תעזור. אגב איך אני מגיע מטורונטו לניו יורק? האימייל שלי: [email protected] תודה.

כמה תשובות

ניתן להתחיל את תהליך ההגירה מתוך קנדה, פשוט שולחים את הטפסים לבאפלו (שעה וחצי מטורונטו), במקום לשגרירות הקנדית בישראל. התהליך הוא אותו תהליך. על מנת להגיש את הבקשה מקנדה אתה צריך להיות פה על אשרת עבודה, או בכל דרך חוקית אחרת. לגבי המסמכים הנדרשים תסתכל על הלינק שנתתי לאתר של הרשויות, יש שם את כל האינפורמציה. עבודה בטורנטו מוצאים בכל דרך אפשרית, עיתון, אינטרנט והכי חשוב קשרים. צריך לנסות למצוא אנשים שמכירים ויכולים לעזור. זה למעשה נכון לגבי כל מקום בעולם. מניו יורק לטורנטו ניתן לטוס, יש הרבה טיסות בין שני היעדים, ברכב זה בערך 10 שעות נסיעה.

למעלה