הגירה ללונדון

chengefen

New member
הגירה ללונדון

אני ובעלי רוצים להגר ללונדון כאשר בעלי בעל דרכון אירופאי. אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי ולרשום כמה עולה שכירות דירה של חדר שינה 1? מהו השכר לשעה? איך המחירים מבחינת מחיה- אוכל, רכבת תחתית ביגוד וכדומה... אנו זוג עם אנגלית טובה אך לא מצויינת ורוצים לגור ליד קהילה יהודית- הבנו שזה בצפון מערב לונדון. בבקשה תעזרו לי להבין איפה כל דבר עומד על מנת שאוכל לחשב כספית את שהותי לערך לשנה הקרובה שם. תודה מראש לכולם...........

TrigATUSA

New member
תנסי בשלב ראשון לדפדף כאן בפורום אחורה

היו לא מעט שרשרוים בחודשים האחרונים בדיוק בנושאים האילו אם אחרי זה יהיו לך שאלות יותר ממוקדות, את מוזמנת לשאול כאן

eyshap

New member
קצת פרטים

דירה נוחה (לא קופסת נעליים ולא באיזור מסוכן) של חדר שינה וסלון בצפון מערב לונדון יכולה לעלות בערך 300 פאונד לשבוע (תוסיפו 20 אחוז למעלה או 5-10 אחוזים למטה). שכר של עובד לא מקצועי לשעה הוא בערך 6 פאונד, אבל זאת שאלה כל כך כללית שקצת קשה לענות עליה. רכבת תחתית לבן אדם לשני איזורים תעלה בערך 85 פאונד לכרטיס חודשי (במידה וצריך אחד כזה). אוכל לי ולאישתי עולה בערך 60- 80 פאונד לשבוע (אנחנו קונים המון ירקות ופירות, אז יכול להיות שאם רוצים אפשר לאכול בהרבה פחות. עלויות גבוהות נוספות יהיו לכם לחשבונות שונים לדירה וכדומה... כמו שהציעו לכם בהודעה הקודמת תנסו להיות יותר ספציפיים, כי מה שמתאים לאחד לא מתאים לאחר... חיים הם דבר מורכב, גם בלונדון... שיהיה בהצלחה

chengefen

New member
שאלה...

האם יש אפשרות לדבר איתך בטלפון? אני ובעלי פשוט נורא מבולבלים ולא יודעים מה לעשות. לפי הנתונים שרשמת, החישובים מראים כי אנחנו די הולכים להפסיד שם ולא להרוויח.... תודה מראש

ישנו האתר הזה

זה שמציג מידע די נכון מעבר למכירי השכירות (דירהממוצעת באיזור טוב תעלה בצד הלא נכון של 1000 לירות לחודש), גם מכירי הבירה נמוכים שם. צריך להוסיף את מכירי החשמל והגז, טלפון ושאר דברים.

is my face red

שגיאות כתיב גסות! מחיר כמובן, לא מכיר (אני מאשים את המקלדת) |אייקון נבוך|

egozi13

New member
פיינג כבר עולה יותר מ 3 ?

היה 2.5-2.7 בפעם האחרונה שהייתי (מאי)

תלוי מה אתה שותה ואיפה

אם אתה שותה פרוני בברים ה-poncy בקנרי וורף תשלם הרבה. אם אתה שותה פרייד באופורטו (הפאב האמיתי הכי קרוב לקנרי וורף) תשלם 2.5

eyshap

New member
אני דווקא אוהב פרוני

ולא שתיתי היניקן בשנתיים האחרונות (מאז שאני בלונדון) אני מודה שאם אני הולך על משהו בהיר, אז גם סן מיגל וקרוננברג באות בחשבון (למרות שהסטייה הקטנה שלי היא הבירות ההודיות - קוברה וקינג פישר) לגבי שאלות נוספות על לונדון, פשוט תשאלו ונשמח לעזור, או שתשלחו מסר

R750-Girl

New member
יא נקניק

לא דיברנו על זה? אין על פרוני. במיוחד מחבית הייניקן זה פיכסה, כבר עדיף גולדסטאר.

chengefen

New member
עוד שאלות על לונדון

רציתי לשאול כמה באמת חוץ מדירה עולה בממוצע לזוג: חשמל, מים , ארנונה וכל ההוצאות הללו ועוד על דירה . כמה שעות עובדים בממוצע בלונדון? אם עובדים 8 שעות, אז אני ובעלי נרוויח ל-5 ימי עבודה בערך-480 פאונד. אם נוריד מזה את הדירה שרשמתם בערך 300 פאונד ואת הקניות שהכי נמוך זה 60 פאונד, והרכבת תחתית לשבוע בערך זה- 40 פאונד לשבוע לי ולבעלי, נשארנו עם 80 פאונד לפני חשבונות של דירה אחרות שלא ידוע לנו מחירן ועוד הוצאות כאלו ואחרות שלא עולות על דעתי כרגע- אולי ביטוח בריאות- כמה זה עולה בכלל? יוצא שנשאר על אפס בסוף שבוע או אפילו נפסיד. האם התחזית שלי נכונה?? אם כן, האם שווה בכלל להגיע ללנודון בכדי לחסוך? בבקשה תעזרו לי כיוון שברצוננו לטוס לשנה עד שנתיים בכדי לחסוך כסף וכמו שזב נראה בארץ חוסכים יותר. האם אני טועה? אם תוכלו לספר לי מנסיון אישי שלכם אם ניתן לחסוך כסף אני אודה לכם מאוד. בהתחשב שאנו רוצים לגור ליד הקהילה היהודים בצפון מערב לונדון. תודה רבה רבה לעונים... ושיהיה לכם שבת שלום

למעלה