הגירה לדנמרק

antonknse

New member
הגירה לדנמרק

שלום לכולם, אני שוקל ללכת במסלול הגרינקארד. האם מישהו יודע כמה זמן לוקח התהליך קבלת גרינקארד מרגע הגשת המסמכים. אפילו בקירוב, האם מדובר שבועות, חודשים או אפילו יותר? ושאלה נוספת, האם כדאי להשתמשבשירותים של עורכי דין או מישהו אחר שמתעסק בעניין ההגירה לדנמרק או שאפשרי לעשות את כל התהליך לבד? ואם יש משהו לא צפוי בתהליך?

בקיצור כמה זמן לפני התאריך המתוכנן להגירה כדאי להתחיל את התהליך?

ושאלה נוספת, אני מהנדס חשמל עם תואר שני, האם קיים סיכוי סביר שאוכל להתקבל לעבודה לפני שפיזית אגיע לדנמרק?

תודה רבה מראש ואשמח לטיפים נוספים.

אנטון.

forglemmigej

New member
בהצלחה ותבוא לעדכן כשיסתיימו ההליכים

אני מניחה שקבלת את האינפורמציה באתר זה [URL]http://www.nyidanmark.dk/en-us/coming_to_dk/work/greencard-scheme/[/URL] אני רואה שמה שהתואר שלך נמצא ברשימה החיובית ותואר שני מקנה לך עוד ניקוד-התוכנית הזו הולכת לפי ניקוד- כך שנקודת ההתחלה שלך מצוינת, ההליכים הביורוקרטים בדנמרק איטיים מאד אני זוכרת שהכרה בתואר שלי לקחה חצי שנה ועוד כל מיני דברים אחרים זה ממש לא ענין של שבועות, אתה לא יכול להתחיל לעבוד עד שאתה לא מקבל כרטיס תושב וכשאתה מקבל אותו אתה חייב להגיע במשך חצי שנה , יש שם באתר עוד דרישות כספיות גבוהות שלא לדבר שזו מדינה יקרה אש .
אני שמעתי אבל זו עדות שמיעה שכל התוכנית הזו היא עכשו על הולד בגלל כל מיני אסיאתים מהודו ופקיסטן שרימו בתארים ובדרישות אבל יכול להיות שהשתנה מצד רביעי אני יודעת שלהרבה מהנדסים פה קשה למצוא עבודה היום , ברגע שתדע לקראת מה אתה הולך , את כל המהמורות שיש בדרך ותגש לזה בצורה מפוכחת תוכל להתישב פה .
אין צורך בשום עורך דין לעניני הגירה האתרים למינהם בממלכה הקטנה מוסברים בצורה בהירה ביותר ואם עוקבים אחרי ההוראות אפשר לעשות הכל לבד, זו תכונה דנית שכדאי לאמץ , להיות עצמאי בצורה טוטאלית מהיום הראשון .

למעלה