הגירה לבריטניה

Cadillac

New member
הגירה לבריטניה

שלום לכולם, על פניו ... זה נראה אפשרי. אין לי דרכון בריטי או ארופאי או ... או... או ...... סיימתי את לימודי החודש (הנדסת חשמל) ואני עובד באחלה עבודה בארץ אבל משום מה בוער לי באצבעות. עשיתי את הבדיקונת למספר הנקודות הנדרש לעובדים מקצועיים בכתובת: http://www.ukba.homeoffice.gov.uk/pointscalculator והפלא ופלא, עברתי את הסף הנדרש (הללויה ?) מכאן, כמה זה הולך להיות קשה ?

TrigATUSA

New member
להשיג את הוויזה זה לא מאוד מסובך

ואפילו אפשר לעשות את זה לבד למצוא עבודה בתור זר עם 0 ניסיון עבודה יהיה הרבה יותר מסובך כמו בוגר אוניברסיטה בארץ, רק כפול 10 הייתי ממליץ לצבור שנה-שנתיים של ניסיון לפני שאתה מנסה

Cadillac

New member
יש לי ניסיון של כ 5 שנים בתחום התקשורת

כקצין בצה"ל (ק. פרוייקטים בחיל הקשר) וכמה שנים בחברת סלולר בארץ כמהנדס מערכת. האם מצבי צפוי להיות טוב יותר ? האם ישנם טבלאות שכר המתייחסות לשוק הבריטי ?

הנסיך.

New member
יש חברות גיוס באנגליה - פנה אליהן ושלח קו"ח

אני לא חושב שזו צריכה להיות בעיה רצינית מידי. בחברה בה אני עובד מגייסים אנשים לתפקידים דומים באנגליה \ צרפת - זה נעשה גם בארץ בקרב קהילת ההי-טק וגם בחו"ל, כאמור, דרך חברות השמה באנגליה וצרפת, אתה מוזמן לשלוח ה"פ אם מתחשק לך לשמוע יותר פרטים. רון.

הנסיך.

New member
אני חושב שכן - בצע חיפוש לגבי חברות השמה

בחו"ל והודעה פרטית - ה"פ, יעני מסר :) רון.

מ ס ח ר ר

New member
חח תודה

יש לי עוד הרבה שאלות, אבל אני אתחיל בקריאת כל ההודעות בפורום... (כולה 110 עמודים :) )

Cadillac

New member
רמת חיים 30K

אני מעוניין לשאול, שכר של כ30-32K פאונד לשנה. באיזור ליברפול נשמע כמו משהו שנמוך יותר מרמת החיים בארץ (אני טועה ?) עושה רושם שמדובר כמעט באותו השכר כמו בארץ (בשקלים) ואני מניח שיוקר המחיה שם גבוה יותר. איפה אני טועה ?

TrigATUSA

New member
אפשר לחיות מזה, והרבה חיים מזה

יש הרבה מקצועת בארץ שמשלמים 20K שח בחודש? תזכיר לי איפה? עבור טכנולוגיה בבריטניה זה שכר נמוך של ENTRY LEVEL אבל יש פערים גדולים בין לונדון והדרום לבין יוקר המחייה והמשכורות בצפון רק לתשומת ליבך, כדי לחדש וויזת עבודה מהסוג שדיברת עליה, אתה *חייב* להרוויח סכום מינימלי לשנה, נדמה לי 32K

Cadillac

New member
אתה לא טועה

שכר התחלתי בהנדסת אלקטרוניקה הוא כ15. 5-6 שנים ניסיון ו20K הוא לא מספר בשמיים. ואתה צודק בדקתי עבור רמות ENTRY LEVEL, אין לי ספק שבמדינה חדשה אני אצטרך לבנות את עצמי. לא ידעתי על החובה של להרויח 32K. אפשר לקבל קישור? חיפשתי ולא מצאתי את החובה. ואני שואל נטו מחוסר ידיעה, 32K בבריטניה, זה שקול לרמת חיים של 20K שקל בארץ ?

dudy1979

New member
אין חובה להרוויח לפחות 32K כדי לחדש ויזה

בהנחה שמדובר על tier 1, לאחר שלוש שנים יש לחדש את הויזה. לשם כך יש לעמוד באותם קריטריונים של הויזה הראשונית (גיל, הכנסה, השכלה וניסיון בבריטניה). סתם לדוגמה, נניח שהוצאת את הויזה הראשונית לבריטניה בגיל 27, במעמד החידוש: תקבל 20 נקודות על גיל (20 נקודות למתחת לגיל 31 בחידוש) 30 נקודות על תואר (נניח תואר ראשון) 5 נקודות על נסיון בבריטניה נשארו עוד 20 נקודות לסף (75 נקודות). בשביל להשיג אותן מספיק להרוויח 23K. (כל הפרטים באתר של ה - home office). ואכן בצפון זה עולם אחר, אפשר לחיות גם עם 30K ופחות מזה. קשה לי להשוות עם הארץ, אבל 32K היא בהחלט משכורת מאוד מכובדת בצפון.

TrigATUSA

New member
ניסיון מקצועי בצבא זה טוב כמו נסיון "רגיל"

אף אחד כאן ממילא לא יודע שלא שילמו לך על זה תבדוק בלוחות עבודה ותראה כמה ביקוש יש למשרות שבהם אתה מתעניין וגם תוכל לקבל מושג לגבי השכר המקובל www.jobserve.com

למעלה