הגירה לאנגליה
שלום פורום יקר, אני בחור בן 26 מסים בקרוב תואר ראשון בסטטיסטיקה ומתחיל שנה הבאה תואר שני בהנדסת תעשייה וניהול בשנים האחרונות התחלתי להתעניין בירידה מהארץ .. והחלטתי לנסות כמה שיותר אופציות (אני כמובן מתכוון לנסות להגר אחרי סוף התואר השני עד שאקבל תשובה חיובית מאחת המדינות-לא להפסיק לנסות כל עוד נפשי בי
)-ארה"ב,קנדה,אוסטרליה,בריטניה וניו זילנד. (היות ואני דובר אנגלית ועברית בלבד שאר המדינות לא רלוונטיות לגבי...) עכשיו היות ואני בן אדם ריאלי אני יודע שלפחות בשנים האחרונות התואר הסיכוי שלי להגר לאנגליה קטן. אך בכל זאת-מה הפרוצדורה? האם יש בכלל סיכוי? ובתכל'ס- מה הסיכוי לבוגרי תעשייה וניהול (מערכות מידע) למצוא עבודה באנגליה? אבל יש לי נקדות אור- יש לי דוד שחי בלונדון כבר 30 שנה והוא מנהל בכיר בחברה מאוד גדולה. כיצד הוא יוכל לעזור לי בנושא? האם מספיק אשרת עבודה ותואר שני בשביל תעודת תושב/אישור עבודה? האם זה באמת הכרחי להשתמש בו ? (בכל זאת לא בא לי להיות תלוי במשפחה...-זאת אחת מן הסיבות שבגללם אני רוצה להגר...)
שלום פורום יקר, אני בחור בן 26 מסים בקרוב תואר ראשון בסטטיסטיקה ומתחיל שנה הבאה תואר שני בהנדסת תעשייה וניהול בשנים האחרונות התחלתי להתעניין בירידה מהארץ .. והחלטתי לנסות כמה שיותר אופציות (אני כמובן מתכוון לנסות להגר אחרי סוף התואר השני עד שאקבל תשובה חיובית מאחת המדינות-לא להפסיק לנסות כל עוד נפשי בי