הגירה לאנגליה

הגירה לאנגליה

שלום פורום יקר, אני בחור בן 26 מסים בקרוב תואר ראשון בסטטיסטיקה ומתחיל שנה הבאה תואר שני בהנדסת תעשייה וניהול בשנים האחרונות התחלתי להתעניין בירידה מהארץ .. והחלטתי לנסות כמה שיותר אופציות (אני כמובן מתכוון לנסות להגר אחרי סוף התואר השני עד שאקבל תשובה חיובית מאחת המדינות-לא להפסיק לנסות כל עוד נפשי בי
)-ארה"ב,קנדה,אוסטרליה,בריטניה וניו זילנד. (היות ואני דובר אנגלית ועברית בלבד שאר המדינות לא רלוונטיות לגבי...) עכשיו היות ואני בן אדם ריאלי אני יודע שלפחות בשנים האחרונות התואר הסיכוי שלי להגר לאנגליה קטן. אך בכל זאת-מה הפרוצדורה? האם יש בכלל סיכוי? ובתכל'ס- מה הסיכוי לבוגרי תעשייה וניהול (מערכות מידע) למצוא עבודה באנגליה? אבל יש לי נקדות אור- יש לי דוד שחי בלונדון כבר 30 שנה והוא מנהל בכיר בחברה מאוד גדולה. כיצד הוא יוכל לעזור לי בנושא? האם מספיק אשרת עבודה ותואר שני בשביל תעודת תושב/אישור עבודה? האם זה באמת הכרחי להשתמש בו ? (בכל זאת לא בא לי להיות תלוי במשפחה...-זאת אחת מן הסיבות שבגללם אני רוצה להגר...)
 
הגיר לאנגליה

שלום פורום יקר, אני בחור בן 26 מסים בקרוב תואר ראשון בסטטיסטיקה ומתחיל שנה הבאה תואר שני בהנדסת תעשייה וניהול בשנים האחרונות התחלתי להתעניין בירידה מהארץ .. והחלטתי לנסות כמה שיותר אופציות (אני כמובן מתכוון לנסות להגר אחרי סוף התואר השני עד שאקבל תשובה חיובית מאחת המדינות-לא להפסיק לנסות כל עוד נפשי בי )-ארה"ב,קנדה,אוסטרליה,בריטניה וניו זילנד. (היות ואני דובר אנגלית ועברית בלבד שאר המדינות לא רלוונטיות לגבי...) עכשיו היות ואני בן אדם ריאלי אני יודע שלפחות בשנים הראשונות שאחרי התואר הסיכוי שלי להגר לאנגליה (ולמעשה לרוב המדינות לעיל ) קטן. אך בכל זאת-מה הפרוצדורה? האם יש בכלל סיכוי? ובתכל'ס- מה הסיכוי לבוגרי תעשייה וניהול (מערכות מידע) למצוא עבודה באנגליה? אבל יש לי נקדות אור- יש לי דוד שחי בלונדון כבר 30 שנה והוא מנהל בכיר בחברה מאוד גדולה. כיצד הוא יוכל לעזור לי בנושא? האם מספיק אשרת עבודה ותואר שני בשביל תעודת תושב/אישור עבודה? האם זה באמת הכרחי להשתמש בו ? (בכל זאת לא בא לי להיות תלוי במשפחה...-זאת אחת מן הסיבות שבגללם אני רוצה להגר...)
 

lironme

New member
אנגליה זה בעייתי

כרגע אין אפשרות לקבל ויזה על סמך לימודים אקדמאיים, ניסיון וכסף (tier 1). מה שאומר שאתה צריך למצוא מישהו בבריטניה שמוכן להעסיק אותך ולארגן לך ויזה (sponsor), וזה מאוד קשה.
 

TrigATUSA

New member
נסיון לחשוב בקול רם

אם דוד שלך יסדר לך משרה אצלו בחברה זה מאוד יקל על הדברים - תקבל רישיון עבודה, ניסיון בריטי ומשם יהיה הרבה יותר קל למצוא עבודה אחרת שאפילו תעשה לך רישיון עבודה בוגרי תואר שני, במיוחד בתעשייה וניהול פופולרים למדי בקרב חברות ייעוץ ניהולי, זה לא לחלוטין מופרך שתצליח לגרום לחברה כזו לשכור אותך בסיום הלימודים תנסה לסדר לך INTERNSHIP בבריטניה לתקופת הקיץ - אני לא יודע מה פרוצדורת הוויזה לסטודנט שעושה את זה מישראל, אבל אולי יש אפשרויות בנושא. אם יהיה לך INTERNSHIP מבריטניה, זה מעלה דרמטית את סיכוייך למצוא עבודה בתום הלימודים כמובן - האפשרות הכי הכי - לך תעשה את התואר השני בבריטיניה. זה יקר, אבל השקעה לטווח ארוך בניגוד למה שנאמר כאן, בוגרים כן יכולים לקבל ריושיון עבודה פתוח לתקופה מסויימת לאחר הלימודים
 
למעלה