הגירה לאנגליה

shmuliis

New member
הגירה לאנגליה

שלום לכולם, 1. הבנתי שדרכון פולני מצריך רישום לWRS ל12 חודשים הראשונים. מה לעשות קודם?IN או WRS? או שזה קורה יחד? 2. האם חוזה לדירה יספיק בשביל לפתוח חשבון בנק או שאתם ממליצים להביא POA באנגלית מישראל? 3. במידה ואני מוצא מעסיק אבל אין לי עדיין IN - מאיפה אקבל מספר זמני?? אחלה פורום, אנשים טובים נתראה בלונדון! :)

גוזליה

New member
כמה תשובות

1. אם אני לא טועה, זה נעשה במקביל (או כמעט במקביל, קודם WRS ואז NI) 2. חוזה לדירה אכן נחוץ בזמן פתיחת חשבון בנק. לא יודעת במה POA מהארץ יועיל לך, אבל לא יכול להזיק אני משערת. 3. לא צריך מספר זמני, הוצאת הNI זה הליך קצר מאוד- כשבעלי התחיל לעבוד פה לקח לנו קרוב לחודשיים לסדר את כל נושא הNI (הבלגן של המעבר והעובדה שלא מצאנו ידיים ורגליים בשום מקום. מהרגע שהגשנו את הטפסים זה היה מאוד זריז) ולא הייתה עם זה בעיה.

shmuliis

New member
תודה גוזליה!

אני מבין מדברייך שהדבר הראשון שאני עושה אחרי שאני נוחת (אחרי שאני נכנס לדירה) זה יוצא לחפש עבודה :) THANKS

גוזליה

New member
בערך ../images/Emo8.gif

לא לשכוח WRS בכל הארגונים האלו!
בהצלחה.

shmuliis

New member
ברור!

אני לא אתחיל לעבוד אצל מעסיק בלי WRS ולציין שאני צריך IN. הבנתי שמקום העבודה יכול לבקש את הIN עבורי ולקצר את התהליכים. אבל בכל מקרה אני מהגר באופן חוקי ומלא, ביררתי כבר את רוב הדברים שצריך לברר. מקווה שיפתחו לי חשבון בנק עם החוזה דירה... את עושה עבודת קודש גוזליה! כל הכבוד ורוב תודות!

למעלה