הגירה לאנגליה

• פותח הנושא rip10
  • פורסם בתאריך

rip10

New member
הגירה לאנגליה

אהלן, שאלה למבינים: לאשתי יש אזרחות אירופית (צ'כית), לי רק ישראלית. האם היא יכולה לעבור לאנגליה ולעבוד ללא שום מגבלה? האם אני יכול להצטרף אליה ולקבל ויזת עבודה ומגורים (או ויזה אחרת)? אם כן, איך אני עושה זאת? מהן המגבלות שיחולו עליי? תודה מראש.

baleful

New member
ראה לינק להודעה שהשארתי בעבר בפורום

לגבי איך עושים את זה. בהצלחה וברוכים הבאים לאירופה

rip10

New member
אז לפי מה שאני מבין

הוויזה היא לחצי שנה עם אפשרות הארכה לחמש שנים נוספות. מה קורה אחרי 5 שנים?

baleful

New member
אחרי 5 שנים...

צריך להגיש בקשה לויזה נוספת. הויזה החדשה תאפשר לך להשאר בבריטניה לכל ימי חייך. בעיקרון אחרי מספר מסויים של שנים, (אם אני לא טועה, נכון להיום זה עומד על 7 שנים מיום הגעתך לבריטניה) תוכל להגיש בקשה לאזרחות בריטית..

rip10

New member
ומה לגבי

מדינות אחרות באיחוד? יש לך מושג? (בטח כל מדינה חוק אחר, כיאה ל"איחוד")...

rotemtsr

New member
שאלה...

לאשתי יש אזרחות אירופאית ולי אין..אני מתכוון להקים עסק בלונדון ורק לאחר מס חודשים שהמשפחה תצטרף? האם אשתי חייבת להיכנס איתי בפעם הראשונה לאנגליה? תודה ההודעה שלך היא ההודעה הכי מפורטת ועוזרת שקראתי כאן עד היום! כל הכבוד

baleful

New member
היי rotemtsr

תודה על המחמאה. שמחתי לעזור. לשאלתך.. אני לא נכנסתי לבריטניה יחד עם בן הזוג שלי, אבל הוא הגיע לבריטניה באותו יום שאני הגעתי בטיסה אחרת (לפני). כשעברתי אצל שוטרת ההגירה בהית'רו, נשאלתי איפה בן הזוג, ואמרתי שהוא כבר הגיע הבוקר לבריטניה בטיסה מוקדמת יותר. היא איחלה לי בהצלחה ובכך תמו השאלות שלה. סביר להניח שישאלו אותך איפה אשתך.. ואני מציע מאד לא לשקר. בעיקרון, עדיף שהיא תכנס איתך לפחות בפעם הראשונה לבריטניה, אבל קח בחשבון שאת הבקשה להארכת הויזה לחמש שנים נוספות, תקבל ע"ס העובדה שאשתך גרה איתך באותה כתובת בבריטניה, מנהלת איתך משק בית משותף, חשבון בנק משותף, ויש לה עבודה מסודרת בבריטניה. אם לא תוכלו להציג את כל הדברים האלה בפרק הזמן הקצר שיהיה לכם ע"ח הויזה הראשונה (חצי שנה), יכול מאד שהויזה שלך לא תוארך.. בהצלחה

eyshap

New member
אני לא חושב שהיא צריכה להיות איתך

כל מה שאתה צריך לעשות הוא להוציא את ויזת בן הזוג דרך הקונסוליה בישראל ולהגיע לאנגליה. תמיד ישאלו אותך איפה בת הזוג שלך או האם אתם עוד ביחד, אבל זה יותר מס שפתיים.

Woking

New member
לגמרי לא נכון

בת הזוג חייבת להתגורר בבריטניה. הויזה היא ויזה של dependant, ואין לה תוקף בלי בת הזוג. יותר מזה, הויזה שמנפיקה הקונסוליה היא לזמן מוגבל, ואחרי ההגעה לבריטניה צריך לפנות למשרד הפנים ולהחליף לאישור קבוע. נכון שאפשר לשקר לפקיד ההגירה, אבל אני לא חושב שזה מה שאתה מתכוון להציע.

rotemtsr

New member
...אוקי....

תמיד אפשר לפתוח חשבון משותף.... בכל מקרה אני לא מתכוון שהיא תעבוד... והרעיון הוא שהיא כן ןתעבור בסופו של דבר ללונדון אז אני לא ממש משקר תודה רבה

Woking

New member
זה נורא פשוט

אתה מגיע עם הויזה לפקיד ההגירה. מאחר שתהיה לבד ישאלו אותך אם בת הזוג שלך חיה בבריטניה. אם אתה אומר שכן, אז אתה משקר. אם אתה אומר שעדיין לא, יגידו לך: אחורה פנה, קדימה צעד.

ותוספת

כשתבוא לבקש אשרה חדשה, ירצו לראות הוכחות שאשתך גרה אתך באותה הכתובת במשך השנים הרלבנטיות שקדמו לאשרה.

אספרסו2

New member
וצבע התחתונים שלה

ומבחן מברשות השיניים. פארנואידים הפקידים האלה.

21802

New member
הגירה לאנגליה

כמו שנאמר - התשובה היא כן. בתהליך הוא כזה: אתה צריך לתרגם את מסמך הנישואין שלך ע"י נוטריון (חתום) לאנגלית ולמלא את הטפסים המתאימים מהאתר שהפנו אותך אליו (ה-GOV הבריטי). עם זה אתה הולך לפגישה בקונסוליה הבריטית בישראל. הם ייבשו אותך שם עד שיגיע תורך וא"כ יבקשו ממך דברים שלא הבאת ולא היו ברשימה כמו תמונות משותפות שלכם וכו'... הם ישלחו את הדרכון שלך לתורכיה ומתום חודש תקבל אותו חזרה מצוייד בויזה זמנית לחצי שנה. במקביל (אולי אפילו קצת קודם) כדאי לך ליצור קשר עם עו"ד בבריטניה שיבקש עבורך ויזה קבועה. מי שגר בביטניה ודאי לא יופתע שתהליך זה אורך סביב ה 8-9 חודשים. בין-לבין אתה ראשי להמשיך לעבוד.... בהצלחה

למעלה