הגירה לאנגליה.

kill computer

New member
הגירה לאנגליה.

אין לי עיניים כחולות ולכן מסתבר אין לי דרקון, מה שכן יש לי זו חברה עם אזרחות בריטית. אנחנו מעוניינים לעבור לחיות באנגליה לתקופה. השאלה שלי זה במידה ואנחנו מתחתנים איך זה עובד לטובתי ואיך אני גורם לזה לקרות..לא לחתונה, לאזרחות :) ואם היא שלא הייתה שם כמה שנים צריכה גם לעשות איזה משהו לפני שהיא עוברת חזרה.

הינה בחור שאני היתי עוזר לו

בניגוד ל
ו
האחרים לצערי אחרי שטעמתי מהפודינג השחור של האנגלים אין לי שום רצון וידע איך מהגרים לשם

kill computer

New member
זהו קראתי פה כמה תגובות עויינות לממלכה..

לא הבנתי כל כך למה.

verawolf

New member
hi

כי הבריטים קצת (הרבה) משונים. יש להם חוקים משל עצמם. צריך הרבה סבלנות ורצון להבין אותם ןלהיות חלר מהם. וגם הם מעוד קשים בכל הקשור לחוקים ותהליכים.

jeshu

New member
הקושי העיקרי מבחינתי שנתקלתי בו היה שפוט לא יכולתי להבין מודעות דרושים שבתחום שלי יש מעט מאוד מהן. הקושי השני הוא הנימוס המעושה והבלתי מתפשר שלהם שאומר למשל, "אני אתן לך קצת מידע בלתי מועיל שכולם יודעים ותרד לי מהג אתה והשאלות שלך". קושי נוסף הוא הרדיפה שלהם אחרי תארים ותיאורים. זה לפחות מה שנתקלתי בינתיים בנסיון למצוא עבודה שם. זה והדרישה שאם יש לך שם בת זוג אתה צריך לגור איתה שנתיים לפני שאתם יכולים לגור ב-UK.

kill computer

New member
שנתיים לפני שאני יכול לגור??

היו רשום לגבי 3 שנים באנגליה לקבלת דרכון. לגבי עבודה תכננו ללכת לחנויות..פשוט כמו שהיינו חיים פה בארץ בתלאביב, אלא באנגליה. לא מחפש לעשות "מכה" ולברוח...פשוט לחיות שם.

jeshu

New member
לא בדיוק הבנתי מה כתבת אבל אני מציע שתקרא באתר ה-home office.

kill computer

New member
שאלתי אם אנחנו צריכים להיות נשואים שנתיים

לפני המעבר לאנגליה.

jeshu

New member
תקרא שוב את מה ששאלת המילה "נישואין" לא מופיעה שם. כדי לקרוא באתר הרשמי ממש לא צריך רשות מהמלכה. אתה מוזמן לקרוא בנוגע לנהלים ולחוקים.

verawolf

New member
אוקי

אז אזרחות תקבל רק אם תיהיה באנגליה 3 שנים ( בישבילי זה 5 שנים). אני לא יודעת מה יש לעשות במקרה שלה, אבל ממליצה לך להגיע איתה לאנגליה כמו זוג נשואי. הינה חומר לקריא: http://www.ukba.homeoffice.gov.uk/britishcitizenship/ נראה לי שאם מתחתנים בארץ, עליך להגיש מסמכים לויזה בארץ או באנגליה. נראה לי עדיף לעשות זאות בארץ ( יותר מהר)

kill computer

New member
אוקיי אז איזה מעמד יש לי בעצם במהלך ה3 שנים

שאני גר שם עד האזרחות? הנישואין איתה מאפשרים לעבוד שם חוקי?

verawolf

New member
כן

הנישואים מאפשרים לך להיות פה כתושב. כלומר- עבודה, לימודים , רפואה ומיסים ופנסיה. חוץ מהצבעה. בעלי פה 10 שניהם והוא אפילו לא טרח להפוך לאזרח.

verawolf

New member
ואלה...

אוקי, בוא נמתין.... תגיד מה הבעיה שלך ? חסר לך סקס החיים? או שפשוט זה ככה אתה בן אדם מטורלל?

eyshap

New member
יש אנשים בפורום שיודעים לענות יותר טוב ממני..

אבל אני חושב שאתם לא חייבים להתחתן בשביל שתוכל לחיות פה, אתם גם יכולים להצהיר שאתם זוג, ולהראות סוג של מסמכים שמוכיחים את זה או משהו דומה. אבל בכל מקרה אם יש לך בת זוג בריטית, אז כמובן שתוכל לחיות כאן עם ויזה של בן זוג. אתה לא תהיה אזרח, אבל אתה תחיה פה באופן חוקי, ותוכל לחתוך את התור של שדה התעופה ישר לאיזור של הוויזות.

kill computer

New member
להיות "ידועים בציבור" נראה לי הרבה יותר מסובך

צריך מסמכים על הרבה דברים משותפים לתקופה של איזה שנה וחצי נדמה לי.. העניין שאנחנו זוג צעיר (20,25), והמסמכים של הנישואין יהיו טריים טריים בזמן שניגש לשגרירות. לא יעשו לנו בעיות? לא יגידו תחכו שנה שנתיים ואז תבואו? לא יודע אולי אני סתם חשדן אבל חייבות להיות כמה התקלות בדרך זה נשמע פשוט מדי.

verawolf

New member
לא

אם תבואו כזוג שרק נישא, יכולים לבקש ממכם הוחכות להיותכם זוג. כלומר תמונות, שחלות טלפוןת אולי שאתם גרתם יחד. ידועים בציבור - זה אומר שאתם ( אם ידוע לי נכון) 7 שנים יחד. ואתם צריכים הוכחות (אף חשבון משוטף לתקופה של כמה שנים).

אשנתי

New member
ידועים בציבור צריכים מסמך שמאשר אותם ככאלה

מאיזו רשות או עו"ד - תלוי במדינה. לא כזה מסובך כדי לקבל אזרחות בזכות נישואין לאזרחית צריך להיות נשוי לה שנתיים ולגור לפחות 3 שנים. מכירה כמה זוגות שעברו / היגרו על סמך מגורים משותפים בלבד ללא נישואין

למעלה