הגירה לאירלנד

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אחד לכל תגובה. (די הנחתי לגבי ה"לא דבלין" אבל זה לא מבוסס ידע, אלא הגיון..) ושוב, הכוונה היא לא לייאש, בטוח שאפשר למצוא משהו אם מחפשים מספיק חזק, לא מתייאשים ומוכנים להתפשר על איכות חיים, מיקום, וסוג התעסוקה (וגם אז- לוקח זמן ארוך יחסית להשיג פה עבודה, אני רואה אנשים ששוהים בהוסטל שבו אני עובדת "לבינתיים" ולעיתים נשארים חודשיים שלושה וחוזרים לארץ האם שלהם). התזמון של מעבר לאירלנד כרגע הוא פשוט- לא אידיאלי.

ואני גרה

במחוז MAYO הרבה יותר גרוע וגם העובדה שאני יכולה כרגע לעבוד רק חצי משרה מגביל מאוד. נו מילא אני טסה ךישראל לתפוס קצת שמש בספטמבר

השתגעת?

ספטמבר אוקטובר דווקא נחשבים לחודשים נעימים חמימים ויבשים באי הירוק. כן, עניין חצי-המשרה והדד-ליין המצורף לא עוזר במציאת עבודות נורמליות.

פפפחחחח

הכל בגדר תיאוריה במדינה הזאת. נעים, חמים ויבש זה רק בתיאוריה אולי כן ואולי לא. אפילו בגד ים לא טרחתי להביא מה שכן יש לי חליפת צלילה מיותרת של בן הזוג שעדיין לא היה לי האומץ להיכנס איתה למים מה אני משוגעת? אז אני צריכה קצת תל אביב וסושי טוב ושמש וחומוס והרבה רעש אז ספטמבר זה מצוין !

אני יודעת 37 מעלות זה כזה כיף:))

לא שאני מתלוננת MAYO נהדרת בתקופה הזו ואיפה שאני גרה יש מלא תיירים וזה קרוב לים ונחמד אבל עוד לא עבר לי החיידק של חום מוות ותל אביב

jonbaum

New member
מזמני ביפן הספיק לי הקטע של חום

33 מעלות ומאה אחוז לחות באמצע הלילה. No thanks

rony88

New member
תודה שהפנת את תשומת ליבי

זכור לי שהיה חינם לפני 3 שנים.

למעלה