הגירה לאירופה...

Sparker

New member
אין סיבה להתעצבן, ואין סיבה להתקיף

אפשר לחשוב שיש פה קבוצת "בעלי אזרחות" מגובשת שהצהירה שהיא לא מוכנה לעזור לשואלי השאלות... בסה"כ זהו פורום חברתי. לא פורום מקצועי. אין לנו פה עורך דין מומחה והפורום לא מוגדר כפורום הגירה לאירופה. אנשים יכולים להכנס ולשאול שאלות. כל אחד רשאי להגיב או לא להגיב. אני באמת לא מבין מאיפה הגיעה ההתיחסות ל"צחזיקי אזרחות"... אני בכל מקרה לא יודע (או לא זוכר בכל מקרה) מי פה מחזיק באזרחות ומי לא. מה שכן זכותנו לדרוש, בתור גולשים בפורום, זה שמישהו שמבקש עזרה יקדיש שתי דקות להודעה שלו ויסביר את עצמו ובנימוס (שוב, ע"ע הבחורה עם הרשיון הבינ"ל) ולא יזרוק לנו "משימות" כגון "הגירה ל13 מדינות, איך כמה ולמה"... גם אני, שלכאורה מתוקף תפקידי אני מחוייב ליותר סבלנות (
) מאבד את הפיוז עם 3-4 הודעות רצופות שכאלו. ואני שוב מציין, למרות התעלמות מצד חברי הפורום, שבליקסי ואני תמיד תמיד פתוחים לקבל הצעות לשיפור וייעול הפורום ותפקודו... חם לי

blixgirl

New member
ספרקי רוצה קצת אויר קר ?

יאללה בוא לכאן לכמה ימים? נעשה החלפות ?

Sparker

New member
הולך!!

את עושה לי את המבחנים
תמונות יפות בליקס, לא צילמת את הברווזים?

Sparker

New member
חוצמזה...

נשברתי והפעלתי את המזגן... עכשיו גם לי קר

blixgirl

New member
לא יכלתי היתי

הרכב הראשון שעצר לתת לברווזים לחצות...ולא רציתי להרוס את הכל ולהתחיל לחפש את המצלמה ואז חלילה וחס אולי שמא (טפו טפו) לדרוס איזה ברווז בטעות...שכחתי לציין שעצרנו במעלה אחת הגבעות ( כל סקוטלנד גבעות) והאמברקס שלי לא משו....אבל היה מגניב לאללה המראה ( פעם שניה יוצא לי לראות את החברה חוצים) יאללה תבוא נקח אותך גם לראות תברווזים... לגבי המבחנים אין בעיה...אני רק לא מתחייבת לגבי התוצאה
עברו אי אלו ימים מימי האוניברסיטה שלי...ולגבי המזגן...אני עדיין חושבת איך איך מצליחים להדליק את ה
תפעיל את האיציק ?
בליקסי

Sparker

New member
הלוואי עליי איציק...

אין לי כבר הרבה זמן... נראה לי מאז הפורמט של לפני חודש ומשהו... מצטער שלא עניתי קודם, כרגע קמתי מסיאסטה מאוחרת מאוד

forglemmigej

New member
צודק

ספרקר לשלטון! יש הרבה שיש להם אזרחות ,או משהו דומה בזכות הנישואים .ומעטים ביותר הם ברי המזל שיש להם ספונסר שידאג להם .אז עם יש כאלו שאין להם את המזל המיוחד הזה( כי ביננו האזרחות הזו היא לא בזכות ::)למה לא לעזור ?????

אנשים שלא מוכנים לעזור זה אני?

אם כן, אז כדי לסבר את האוזן - אין לי אזרחות אירופאית, ובדיוק בגלל זה אני בשום פנים ואופן לא אקשר את עצמי עם מהגרים בלתי חוקיים. במיוחד בגלל שאני יורקת די הרבה דם בשביל הויזה השנתית שלי. ואין לי שום כוונה לסכן את זה אפילו בלהתרועע עם בלתי חוקיים. מתנצלת מראש ובדיעבד בפני כל אלה שחושבים שבגלל שאני ישראלית ודוברת עברית אני פה בשבילם. ולגבי התשובות הציניות - אני אגיד שוב - שאלה טפשית ראויה לתשובה טפשית.

Jemand

New member
אני בטוח שהבנת -

אבל למען הספק - כמובן שכשאני מזכיר עזרה אני מתכוון למידע בלבד, לא דיברתי על כך שתעסיקי את המהגר, לא שתשכני אותו אצלך ולא שתשבו ביחד בפלאפל מעוז או וואטאוור. ו...סתם ככה, למה שאלה טפשית ראוייה לתשובה טפשית? פשוט לא הבנתי, ו..חשבתי ש...אולי תוכלי להסביר לי.. ובדרך גם להסביר לי איך מבדילים בין שאלה טיפשית לשאלה לא טיפשית כי זה חשוב ויכול להיות שאני מבזבז פה זמן ווירטואלי על שאלות סוג ב' - ואם תוכלי לתת דוגמא או לחילופין לדרג שאלה אקראית (בסולם של 7-472) בכלל יהיה אחלה. שלך תמיד, אני :)

מקבץ שאלות טפשיות:

".....אני טסה בחודש הבא לקרואטיה וברצוני ללון בבתי מלון / פנסיונים בעיר אופטיה . האם מישהו מכיר בתי מלון / פנסיונים / אתרים באינטרט שדרכו אפשר להזמין....." - כשהכותרת "שאלות לגבי הונגריה"... ********** או: "..... איפה יש חנויות בהונגריה/ קרואטיה / סלובניה למוצרי אומנות ומלאכה ....." - ושוב הכותרת - "הונגריה"... ובל נשכח את הודעת הפתיחה של השרשור הזה.

stevie1

New member
סתם אתה מכליל

דבר ראשון, כמו שספראקי אמר, יש פה שאלות שאם אנשים קצת יפעילו את הצירים החלודים במוח שלהם הם יוכלו למצוא דרכים (שגרירויות, גוגל או אפילו חיפוש בפורום היקר שלנו) ולברר תשובות בעצמם. מה שמרגיז אותי זה עצלנות ומי ששואל שאלות קונקרטיות, תעשה חיפושים אחורה, ותראה שעניתי. דבר שני, מה הקשר לדרכון אירופאי? לי אין (עדיין
) וגם אם היה לי אין לי קנאה לאף אחד אחר שמנסה להגר לאירופה או לתיזנבי אבל באופן עקרוני אני לא אתן עיצות למי שמנסים לעשות את זה באופן לא חוקי (ואם אתה רוצה לדעת למה אני אכתוב אבל זה ארוך...)

Jemand

New member
ספרי לי סטיבי,

למה לא תתני עיצות למי שמנסה לעשות את זה באופן לא חוקי?

stevie1

New member
כבר היינו בסרט הזה

כי זה פרינציפ אצלי. דבר ראשון אני לא מסכימה עם עבירות על החוק ולא אתן לזה יד (לא בעניין כזה חשוב בכל מקרה). דבר שני, אני לא יודעת איפה אתה גר אבל אני גרה בבריטניה ויש פה בעיות חמורות של הגירה לא חוקית ואין סיכוי שבעולם שאני אתן יד למישהו שרק מחמיר את המצב שזה בסופו של דבר עולה לי (!!!) כסף במיסים ישירים ועקיפים (המהגרים הלא חוקיים כאן ממוטטים את מערכת הבריאות הגוססת גם ככה, מרוששים את קופת האוצר בהטבות וכו וכו).

forglemmigej

New member
את יודעת

יש הרבה אנשים בעולם הזה, שלא נולדו עם נקודת פתיחה מוצלחת כמו שלך: שהיה להם מה לאכול ,ומה ללבוש, ויכולת ללמוד. או שיש להם צבע עור אחר ..ובכלל יש מחקר שמראה שיש 350 אנשים בעולם שיש להם רכוש ששוה לרכוש ל 2 בליון אנשים מאוכלוסית העולם !זה נראה לך הוגן?? ואגב שרותי הבריאות בכל מערב אירופה הם על הפרצוף ,לא בגלל המהגרים ר"ל, אלא בגלל האוכלוסיה המזדקנת, שגדלה בצורה מדהימה ,וקשה לטפל בכולם.

stevie1

New member
מה שייך אחד לשני?

זה אומר שאני חייבת לשמוח לממן אנשים אחרים? לא!!!!! ואל תטיף לי מוסר ותקרא לי בין השורות גזענית. חוצפן.

Sparker

New member
דבר אחד שאני לא מבין

לי אין אזרחות. כנראה שתוך שנה תהיה לי. מה ההבדל בין התשובות שאני נותן היום לבין התשובות שאני אתן עוד שנה
לא הבנתי מאיפה ולמה באה ההתייחסות ל"בעלי אזרחות" מה הם יודעים או יכולים לעשות שאני לא

Jemand

New member
לא דובר כמובן,

על כך שבעלי אזרחויות ארופאיות זוכרים בעלפה את כל הספרים של חוקי ההגירה 1991 ואילך, אלא על כך שחלק מהם מקבלים את שהותם כמובן מאילו, ומרגישים שלא בצדק שהרביצה שלהם באירופה לגיטימית יותר מרביצתם של בעלי אזרחויות שונות.

Sparker

New member
הבנתי...

ואני חושב שכבר אמרתי את דברי בעניין בהודעות הקודמות. למרות שעדיין אני לא מבין מאיפה מגיע הרושם הזה, וכאחד שקורא כל הודעה שנכתבת בפורום הזה, אני מתחיל לחשוב שאולי משהו דפוק אצלי...

Jemand

New member
סתם סתם סתם סתם......

חלאס כבר עם השרשור הזה - תנו לו למות בכבוד.

למעלה