הגירה לאירופה

asking4

New member
הגירה לאירופה

שלום, אני יליד ברית המועצות לשעבר, עליתי לארץ בשנת 1991 בגיל 7 אין לי או להוריי אזרחות רוסית אישתי גם כן ילידת ברית המועצות אך להוריה יש אזרחות רוסית אני הנדסאי מכונות ובדרך לסיים תואר בהנדסה, אישתי היא סייעת שיניים עם תעודה ומתחילה לילמוד אחות מעשית האם יש אפשרות כל שהיא להגר לאחת ממדינות אירופה?

לאזרחות הרוסית אין כלל רלוונטיות

למעט אם רוצים להגר לרוסיה או יתכן גם לחלק מן המדינות הסובייטיות לשעבר. אם רוצים להגר לאירופה המערבית, המקצוע שלכם יותר רלוונטי. לחלק מן המדינות קיימות תכניות שונות לקבלת מהנדסים ואחיות מוסמכות (לא מעשיות, אם כי יתכן שבחלק מהן גם זה יהווה יתרון). כדאי לברר למשל איך מקבלים אשרת עבודה כמהנדס למדינות כמו גרמניה, בריטניה או אירלנד. עם זאת, מרבית מדינות מערב אירופה - כולל גרמניה שהזכרתי - אינן "מדינות הגירה" במובן הפשוט של המילה. עם המקצועות שלכם, אתם למשל יכולים לצבור נקודות לקראת הגירה לקנדה (שהיא כן מדינת הגירה) - והייתי ממליצה לבחון את קנדה.

asking4

New member
אם כבר מדברים אמריקה

לקנדה לא נראה לי שאני מעוניין, זה כפר אחד גדול, אם כבר מדברים אמריקה אז רק ארצות הברית יש המון חברות הייטק (תחום שממנו אני בא) להבדיל מקנדה. בקנדה ישלחו אותי לצפון הקפוא לשפץ טראקטורים, אני כבר מעדיף להישאר בארץ. לעומת זאת בריטניה, גרמניה, אירלנד... ועוד כמה מדינות מלאות בחברות מתחום זה. אבל הגיגה על בסיס מקצועי זה סיכוי קלוש אני מאמין, לא חסר להם מהנדסים משלהם. טוב, תודה רבה על התגובה. שיהיה יום נפלא.

Prinav

New member
אתה בור ולא יודע מאומה על קנדה

"כפר" ? מדובר במדינה החברה ב G7 המדינות המתועשות העשירות ואת המיתון האחרון עברה בצורה הקלה ביותר במערב. ד"א - היום קל למצוא יותר עבודה בהייטק בקנדה מאשר בארה"ב. האקלים במטרופולין טורונטו כמעט זהה לאקלים בניו-יורק, אולי שתים שלוש מעלות בממוצע קר יותר.

asking4

New member
אם היית מבין קצת בכלכלה לא היית עונה ככה

דבר ראשון לא אמרתי שום דבר רע על קנדה, רק רציתי להמחיש עד כמה שזה לא מתאים לי דבר שני, עצם זה שקנדה בG8 זה לא אומר שיש בא תעשיית הייטק בזכות זה שאין לה הרבה חברות הייטק היא הצליחה לעבור את המשבר הגדול, כי בחברות אלו היה צימצום הכי גדול בכוח אדם.

ענו לך כבר על השאלות, שב עם אשתך, ותחליטו

לאן אתם רוצים לעבור. ותחזור אלינו עם תשובה. אל תסגור את כל הדלתות, תבדוק את קנדה גם. חבל לפסול על הסף את המדינה הזו.

למעלה