הגירה ואזרחות

h3lix

New member
הגירה ואזרחות

שלום. תוכלו בבקשה להסביר לי מה השלבים להגירה וקבלת אזרחות קנדית? יש טעם לחפש כזה מידע בשגרירות קנדה בארץ (אגב, מה הכתובת שלה?), או אולי יש גם מקורות מידע אחרים? אני יודע שיש איזו מין שיטה של נקודות כדי להגר. האם שווה ללמוד צרפתית רק בשביל העוד כמה נקודות? אני אקדמאי ואתחיל לתכנן את ההגירה באופן סופי לאחר סיום התואר השני שלי, ואני יודע שזה גם מוסיף נקודות. אני לא מעוניין בוויזת סטודנט או משהו זמני שיאפשר לי לשהות עוד קצת זמן. אני רוצה את הפתרון הקבוע. יש גם איזה כלי שיעזור לי לבחור היכן להשתכן?

alon114

New member
ברוך הבא! ../images/Emo24.gif

יש לנו בפורום מאגר של שאלות נפוצות (שורת הלינקים בצד שמאל למעלה) ובו תשובות מפורטות לשאלות ששאלת. אם בכל אופן יש לך עוד שאלות נשמח לענות לך. הכתובת של שגרירות קנדה היא רחוב נירים 3, תל-אביב (2 רחובות מאיצטדיון יד-אליהו). לגבי כלי שיעזור לך לבחור איפה להשתכן - ובכן, לדעתי, כדאי לך לבוא לביקור בקנדה. למרות ההוצאה הכספית, זה משתלם מאוד. כמובן שתצטרך לעשות גם מחקר, בעיקר באינטרנט. יש לנו גם מאגר של קישורים שיהיה מאד רלוונטי בשבילך. בהצלחה!

babajos

New member
יש קישור

זה קישור שמישהו מהפורום הזה פעם שם ואינני זוכר את שמו אבל זה אתר טוב שנותן מושג בהצלחה

למעלה