הגיע רגע האמת

צימעס

New member
סליחה,

אבל אפי היתה בטח אומרת משהו גרוע יותר על הבחירה להיות מעל לחצי שעה מחוץ למזגן
(מה זה, שוב מספידים?)

Mנטה

New member
הגיע רגע האמת ../images/Emo4.gif

הסופ"ש הנוכחי יש אירוע לילדים ביער ואני לוקחת את הגיסון שלי (גיסון=האח הקטן של גיסתי) לאירוע הזה כמתנת בר-מצווה. (זה הרגע להתחיל לרחם, שלושה ימים בחום הנוראי הזה
מצד שני, אני אהיה בצל ובמקום גבוה, אולי לא יהיה נורא כמו בימת ת-א
). אבל חוצמיזה אני אמורה לקבל היום מחזור. תמיד טענתי שאני שומרת על הקיפר בדיוק בשביל הזדמנויות כאלו, כך יותר נקי, אקולוגי ונוח... אז הנה רגע המבחן, רגע האמת ואם להיות לגמרי כנים, בעיקר רגע המשבר. סיפורים (אולי) כשאחזור... (עכשיו כבר אפשר ממש ממש לרחם).

Mנטה

New member
אולי זה הזמן להגיד

שהתגובות בפורום הזה הפכו להיות פסיכולוגיסטיות באופן ממש מבעס ומתנשאות באופן מעצבן. גם אם אני נוסעת מרצוני החופשי ובהרבה הרבה שמחה, עדיין יכול להיות שעומדים בפני אתגרים שאני חוששת מהם. נורא קל לבוא בתגובה כזאת כמו שעכשיו כתבת וכמו שבזמן האחרון אני רואה על ימין ועל שמאל (ואולי תמיד היו כאן תגובות כאלו ולא שמתי לב), אבל זה לא ממש מתאים לפורום מהסוג הזה. ובדיוק כמו שאמרת, לא מתאים לי, אז אני לא.

Mנטה

New member
הממ...........

מצד אחד היה חם ולפעמים קצת משעמם והרבה פעמים קצת מעצבן וככה, וגם מאוד לא נוח (לא, לא השתמשתי בקיפר, היה לי בסדר עם הציוד הרגיל ומשחית כדה"א שלי). מצד שני היו הרבה דברים חשובים. האופן שבו הכל נערך עורר בי הרבה מחשבות ותהיות, הבחור שארגן את הכל והעביר את הימים האלו הוא בחור שאני הולכת לעבוד אתו על איזה פרוייקט בשנת הלימודים הקרובה והיה לי חשוב לראות איך הוא עובד. וחוצמיזה, היה איזה סוג של shake בזמן האחרון בין האנשים, והרבה אנשים שינו כיוון בחיים. זה מוזר כי כשנמצאים בקבוצה של אנשים, בקהילה, הרבה פעמים דברים שעוברים על אדם אחד עוברים על כולם. אני זוכרת עוד מימי הקיבוץ שאם היה איזה בוקר שאיחרתי, כשהגעתי גיליתי שכולם איחרו באותו הבוקר, משהו כזה קורה גם כאן. הרבה אנשים היו צריכים זמן לעצמם כדי להתפקס על עצמם ועל החיים שלהם ולעשות הערכה מחודשת מה הם רוצים לשנה הקרובה, ובעקבות זה היו הרבה החלטות והרבה שינויים ועכשיו האנשים שהכי קרובים אלי שם, שרכשתי בעמל רב את הקשרים והאמון והאהבה אתם פתאום פורשים כנפיים ומתרחקים למקומות אחרים, שמשום מה גם אני חשבתי עליהם לאחרונה. בקיצור, מלבד הshake שאני עברתי בזמן האחרון, גם הקהילה עוברת עכשיו איזה shake וזה מעורר הרבה מחשבות. נדמה לי שאלו דברים שכבר לא קשורים לשאלה שלך על "איך היה" אבל מבחינתי זה אולי היה הדבר הכי משמעותי שהיה. חוצמיזה תפרתי לעצמי מוקסינים מעור (עבודה קשה !) והילד שהגיע אתי הספיק בנוסף על המוקסינים גם ללמוד כל מיני דברים וגם להכין לעצמו קשת, קערת אוכל ומיתר. הוא מאוד נהנה ומבחינתי המטרות הושגו
.

למעלה