תעבדו, תתגייסו תעשו מילואים ותשלמו מיסים. ובינתיים ביבי והחרדים ישדדו אתכם
חנן44 Well-known member ביום רביעי ב- 19:42 #1 תעבדו, תתגייסו תעשו מילואים ותשלמו מיסים. ובינתיים ביבי והחרדים ישדדו אתכם
E evglev1 Well-known member מנהל ביום רביעי ב- 19:44 #2 נכתב ע"י חנן44: תעבדו, תתגייסו תעשו מילואים ותשלמו מיסים. ובינתיים ביבי והחרדים ישדדו אתכם לחץ כדי להרחיב... מה אמרת כשאליקים העצני ז"ל קרה למרי אזרחי כדי למנוע "פינוי התנחלויות"?
נכתב ע"י חנן44: תעבדו, תתגייסו תעשו מילואים ותשלמו מיסים. ובינתיים ביבי והחרדים ישדדו אתכם לחץ כדי להרחיב... מה אמרת כשאליקים העצני ז"ל קרה למרי אזרחי כדי למנוע "פינוי התנחלויות"?
חנן44 Well-known member ביום רביעי ב- 19:48 #3 נכתב ע"י evglev1: מה אמרת כשאליקים העצני ז"ל קרה למרי אזרחי כדי למנוע "פינוי התנחלויות"? לחץ כדי להרחיב... לא יודע מתי אמר את זה אבל אני פעם הייתי פעיל ב"התחיה" והלכתי להפגין נגד פינוי חבל ימית
נכתב ע"י evglev1: מה אמרת כשאליקים העצני ז"ל קרה למרי אזרחי כדי למנוע "פינוי התנחלויות"? לחץ כדי להרחיב... לא יודע מתי אמר את זה אבל אני פעם הייתי פעיל ב"התחיה" והלכתי להפגין נגד פינוי חבל ימית
jackie111 Well-known member ביום רביעי ב- 19:56 #4 נכתב ע"י evglev1: מה אמרת כשאליקים העצני ז"ל קרה למרי אזרחי כדי למנוע "פינוי התנחלויות"? לחץ כדי להרחיב... אין כאן שום קריאה לפעילות של משהו אלא ציון מה המצב הקיים.
נכתב ע"י evglev1: מה אמרת כשאליקים העצני ז"ל קרה למרי אזרחי כדי למנוע "פינוי התנחלויות"? לחץ כדי להרחיב... אין כאן שום קריאה לפעילות של משהו אלא ציון מה המצב הקיים.
Harrington Well-known member מנהל ביום רביעי ב- 19:57 #5 נכתב ע"י jackie111: אין כאן שום קריאה לפעילות של משהו אלא ציון מה המצב הקיים. לחץ כדי להרחיב... אכן אין כאן כלום . בס"ה חזרה על אותה קריאה, על אותו מניפסט, שפתח כבר עשרות שרשורים בעבר. שגרה .
נכתב ע"י jackie111: אין כאן שום קריאה לפעילות של משהו אלא ציון מה המצב הקיים. לחץ כדי להרחיב... אכן אין כאן כלום . בס"ה חזרה על אותה קריאה, על אותו מניפסט, שפתח כבר עשרות שרשורים בעבר. שגרה .
E evglev1 Well-known member מנהל ביום רביעי ב- 21:02 #6 נכתב ע"י jackie111: אין כאן שום קריאה לפעילות של משהו אלא ציון מה המצב הקיים. לחץ כדי להרחיב... בכותרת יש קריאה למעשה פסול מאוד שאולי הביא או זירז את הטבח.
נכתב ע"י jackie111: אין כאן שום קריאה לפעילות של משהו אלא ציון מה המצב הקיים. לחץ כדי להרחיב... בכותרת יש קריאה למעשה פסול מאוד שאולי הביא או זירז את הטבח.