הגיע זמן לשאול...

ניקולי

New member
הגיע זמן לשאול...

האם תהיו מוכנים לרצוח אדם חף מפשע אם המעשה יביא קץ לרעב בעולם? ולשאלה הבאה: איך הייתם מגיבים לו הייתם מגלים שלבן/בת זוגכם היה מאהב בן מינו לפני שהכרתם?? נו.. להתעורר רבותיי בסוף כל השאלות יש פרסים

jess ועוד

New member
אני לא הייתי בחיים

לוקחת חיים של מישהו אחר לא משנה למה כמה איפה ואיך מי שהביא אותו שיקח אותו והעולם ....לא נראה לי שמשהו יעזור לו ואני גמישה בנושא של בני הזוג מה שהוא עשה לפני לא ממש משנה כי אני לא יכולה לשנות את העבר אני אוהבת את בן הזוג שלי בגלל מה שהוא היום ומה הוא מביא איתו ליחסים שלנו ואם טוב לי אז טוב לי לא צריך לעשות חורים ולחטט כל כך הרבה

@@

New member
יש פרסים????????

רק בגלל זה אני עונה לך
לשאלה הראשונה......... לעולםםםםםםםםםם לא הייתי רוצחת מישהו, גם אם הוא לא חף מפשע אז קל וחומר אם הוא חף מפשע, מה אני רוצחתתתתתתתתת???? לשאלה השניה......... קצת קשה לענות, בעבר הייתי עונה שהייתי נסה על נפשי, אבל היום שאני מאודדדדדדדד אוהבת מישהו ואם זה היה מתגלה לי לא היה לי איכפת, לא צריך לנבור ולחטט בעבר של האדם, העיקר ששנינו יחד והוא אוהב אותי וזה כבר שייך להיסטוריה. אני מחכה לפרסים

ניקולי

New member
יש פרסים רק..

למי שמתמיד לענות...ולא עונהסתם תשובות ששלופות מהשרוול אלא באמת. דרך אגב יש איזה שתי שאלות שרבים לא ענו יותר נכון כולם לא ענו..חפשו השאלות וענו עליהן..ומי שיענה יובטח לו פרס ראשון.....

@@

New member
מהתשובה שלך זה נשמע.......

כאילו שלפתי את התשובות סתם, אז אני מבקשת בכל לשון של בקשה שתירגעייייייייי ומידדדדדדד, אני הקדשתי מחשבה לפני שעניתי, דבר שלא כל הזמן אני עושה אבל פה אני חשבתי טוה. מובן?????? ואני דורשת לשעת מה הפרס???? שלך ב א ה ב ה ריקי

ניקולי

New member
לא נשמה לאאאאאא

כפרה לא הבנת..אני לא שללתי את התשובות שלך אמרתי רק מי שיענה ויקפיד לענות יקבל פרס... וריקי פרסים לא מגלים פרס זה פרס.. באהבה ניקול*

~מעיין~

New member
לניקולוש..

לא הייתי מוכנה לרצוח.. אני אישית לא אגואיסטית וזה לא פייר שאחד ימות בעד כולם אם אחד במצוקה כולם יהיו איתו ולא יהרגו אחד אחרי הכל הצער יהיה אותו צער.. אם הוא היה מגלה לי את זה אחרי כבר הרבה זמן שאנחנו יחד ואני אבין שכל הנטיות האלו נגמרו לו נמשיך להיות יחד כמו שהיה אבל אם עדין יש לו אני לא יקח את הריזיקה הזאת שאולי כשנצא הוא יעשה עינים למישהו..
מעיין

mariana

New member
שלום חזרתיייי

היי מה שלומכם? יופי שאלות, אז ככה. 1) לא הייתי לוקחת חיים של מישהו אחר כדי שהדברים יסתדרו, אני בטוחה שיהיו רציחות גם חוץ מימני, אז לא תרצח, אני בעד הדברה הזאת. מי שהביא לו את החיים גם אותו אחד יקח לו אותם. 2) תלוי זה היה קצת מפריע לי, אבל אם אני יודעת שזה לא יחזור על עצמו אז אני ממשיכה אם אותו בחור כל עוד אנחנו מאושרים יחד. אוהבתתתתתתתת מרין

למעלה