הגיע זמן לחתום

thecw

New member
הגיע זמן לחתום

יתכן וכבר ניתנו כאן הקישורים, אבל נדמה לי שלא יזיק לחדשם: 1. עצומה לעוד עונה של הסידרה: http://www.petitionspot.com/petitions/great8mandate נכון שזה בעצם חסר סיכוי, אך העצומה תשמש את יוזמיה להראות שישנה עדיין התענינות גדולה בסידרה ורצון של הצופים לקבל עוד משהו, באם זה חצי עונה, מיני סידרה או סרט טלוויזיה (כפי שכבר עלה מדבריה של איימי שרמן פלדינו). בכל מקרה, חתימה וודאי לא תזיק לשום מטרה והדבר אינו כרוך במאמץ גדול. כבר חתמו אנשים מכשלושים מדינות, כולל מישראל (וזאת רק ע"פ אלה שציינו את מדינתם - הדבר אינו חובה כלל). 2. בעמוד הבית של האתר שבו נערך chat חי עם לורן גראהם לפני כחודש, ישנו סקר (אנונימי, ללא צורך בהרשמה), שבודק איזו מבין חמש השחקניות הרשומות שם, היא הראויה ביותר השנה להיות מועמדת לפרס האמי בקטגורית שחקנית הדרמה הטובה. אם יש לכם ענין לקדם את לורן בסקר, לכו להצביע כאן: http://theenvelope.latimes.com/ (הסקר אמור להופיע בצד השמאלי של המסך, אך לעיתים נעלם. אם זה קרה, נסו לפתוח את הדפדפן מחדש ואז להגיע לאתר.)

o0Invisible0o

New member
למה לחתום על עצומה?

למה עוד עונה? חצי עונה? מיני סידרה? סרט טלוויזיה?
הסדרה נגמרה, אפילו קצת מאוחר מדי לטעמי. השאירה טעם טוב, בערך. [אבל להתכווח על זה, אבל זאת לא הנקודה..] וזהו. עצומה? עוד? מי רוצה עוד? אין שום התעניינות בהמשך הסדרה..בכלל, הרבה מהצופים עזבו את הסדרה בסוף עונה רביעית.
למה בכוח?
היה טוב וטוב שהיה. לגבי האמי, זה כבר משהו אחר. בהחלט מגיע ללורן גרהם לטעמי ואני אצביע לה.

thecw

New member
יש שרוצים עוד

ויש התעניינות. אלה אולי יחתמו, מי שירצה לחתום ייעשה זאת, רק מי שמעונין, כמובן.

iloveainslie

New member
אם יש עצומה

כנראה שיש אנשים שכן מעונינים בעוד קצת ממה שהבנתי הסוף היה לא ממצה וזה בעיקר בישביל לשפר אותו ולכן נראה לי חבל לא לחתום

o0Invisible0o

New member
העונה השביעית הייתה נוראית.../images/Emo178.gif

יותר טוב מזה, במיוחד שאין רצון מצד השחקנים..כבר לא יצא! וחוצמזה, יוצרים מקוריים עזבו. באמת, זה סתם להרוס את הטעם הקצת טוב שנשאר לנו מהסוף המקרטע. 7 עונות זה המון. מספיק בהחלט.
חבל לי אם זה יצא לפועל..אני כבר לא ארצה לצפות.
חוצמזה, שחבל על המאמץ. כי זה לא יצא לפועל.
אבל נו טוב, תחתמו להנאתכם..

אני אחתום

איך שהעונה השביעית נגמרה... יותר מידי 'סוף פתוח'. קצת מטריד אפילו. סרט או עונה חדשה יהיו לעניין. שלא יגמר!

למעלה