הגיע זמן להתנצל..

הגיע זמן להתנצל..

לא מזמן היה כאן כמה מגיבים שהסכימו עם המבקר הרע ההוא שהזכיר את הארגון ה"חשוך" יד לאחים אחרי שעמיר כיבד אותם בהופעה והציע לתרום להם. אז מי שקרא עיתון של שבת בידיעות ראה את מעשיהם ה"חשוכים" של הארגון שהציל אמא וילדיה מציפורניו האלימות של הגבר הערבי שאיתו חיה בכפר קאסם. פשוט סיפר מצמרר והצלה גדולה מאוד של הארגון אין מילים, אז אני לא מצפה שהמבקר הרע יגיב פה ויתנצל אבל לפחות תקראו, תקבלו צמרמורת ואולי גם תקשיבו לעמיר ותעשו משהו...

לא אומר שזה שקר.

אבל לך תדע כמה מסלפים וכמה משקרים. חוצמיזה מה אתה מצפה שאנשים יקראו את זה וישרשרו לך אחד אחרי השני סליחה,סליחה, סליחה, סליחה?

אתה במיוחד..

אתה, רק פולמוס ויכוח וביקורת בתפריט התגובות שלך. לא הפתעת אותי. לא ציפיתי שיבקשו ממני סליחה כמו שאמרת(מה הקשר אלי בכלל?), אבל כן מעצבן אותי שלארגון קדוש כזה שמציל חיים קוראים ארגון מוזר או מוחים על זה שמזכירים את הארגון בהופעות. בבקשה, לפני שאתה מגיב, תקרא טיפה על הארגון, תבין באמת, אבל ממש באמת את משמעות הדברים ואז תגיב כנראה לא אחרת..

אז בוא ואומר לך משהו.

לא הבעתי את דעתי על הארגון כי אני לא מכיר את הארגון ולא אכפת לי מה עמיר יזכיר ומה לא. דבר שני תעשה לעצמך טובה קודם תבקר את עצמך ואת הדת הזאת שאתה תמיד חופר עליה פה ואז תבוא אלי בטענות כוזריות שכאלה. אז תבין קודם אתה על מה אתה מדבר ואז תגיע אלי עם מענות טענות ועוד.

אל תתן לי להוכיח לך..

לא איכפת לך מה עמיר יזכיר ומה לא, אז הנה הציטוט שלך מאז:"איזו חוצפה מצדו של עמיר. ואיזה חרא של כתבה. כתבה ממש גרועה,שקרית ולא נכונה. אבל אני מסכים עם הקטע של הבנות זה לא לעניין וגם עם קטע של הארגון. שבי של יהודיות בנצרות וזה וזה וזה מזה החארטה הזה באמצע הופעה? מילא זה היה משו עם גלעד שליט וזה אבל באמת עמיר מזה?" דבר שני, מה הקשר לחפירות על דת בכלל?!כמו קודם, מה הקשר סליחה ממני בכלל?! אה, שכחתי, חייב ויכוח אפילו בלי קשר כלל למה שכתוב.. הסתיימו טענותיי ומענותיי..

אנונמני

New member
סליחה שאני מתערב, אבל.. אם שמת לב

באותו שירשור ממנו ציטטת, יש תגובה של יוגב שהוא חזר בו.

יש קשר.

אתה מבקש מאנשים לבוא ולבקש סליחה לבוא ולהודות בטעויות שלהם שבנתיים אתה זה שעושה טעויות ודברים שלא קשורים לפה. אז אולי אתה צריך לבקש סליחה? אבל מישהו בא אליך או בא בכללי וביקש ממישהו לבקש סליחה? לא זכור לי. לי רק זכור שביקשתי להפסיק. ודרך אגב תודה לכל אלה שבאמת הפסיקו.באמת.

אה, עכשיו הבנתי אותך..

אתה מקשר בין בקשת סליחה לדת ולכל החפירות...תשמע זה בלי קשר לחלוטין.. לא הבנתי אז למה הגבת מלכתחילה אבל אתה קישרת את זה לחפירה דתית ולכן היית חייב להתנגד, כדרכך.. אם תבין נכון, הרי מה שעשית בשרשור זה בדיוק מה שרציתי, והבקשה בכללי לא היית אישית רק אליך.. רק תירגע, זה בלי קשר לדת..

האמת שדיברתי בכלליות

אבל לא משנה שיהיה שבוע טוב אחינו. וסלחיה על הזמן שהגבתי לך.

למעלה