הגיע זמן הראיון

הגיע זמן הראיון

אתם מוזמנים להשאיר שאלות כבר עכשיו לאחד והיחיד שיבוא להתארח כאן בפורום: נפתלי הדג

אני אשאל ראשון

שלום נפתלי ברוך הבא לפורום ספר לנו קצת על המשפחה שלך, מי הם, איפה הם גרים.... איך דג כמוך הגיע בכלל ליבשה? על דניאל ג'וק שמעת? יש קצת דמיון בסיפורים שלכם

תודה, שמח להתארח פה

ספר לנו קצת על המשפחה שלך, מי הם, איפה הם גרים.... המשפחה שלי היא משפחה של צפרדעים שהיגרה מהים ליבשה, רק אני נראתי שונה ובגלל זה אבא אומר שאני מיוחד. הוא כל הזמן מדגיש שאפילו את שלתיאל קוואק גידלה חפרפרת! איך דג כמוך הגיע בכלל ליבשה? הגירה הגירה, אבא אמר שזה בגלל שהים נחשב למדינת עולם שלישי על דניאל ג'וק שמעת? יש קצת דמיון בסיפורים שלכם.. פגשתי אותו פעם בחנות חרקים, החלפנו טלפונים אבל בזמן האחרון הוא מסנן אותי... מעניין למה

Niandra La Des

New member
שאלות לנפתלי

האם עדיין כולם צוחקים עלייך? מה אתה עושה בימים אלה? האם אתה מקבל את עצמך כמו שאתה? יש לך חברים? אתה כבר נהנה להיות בנאדם,או שמעדיף לחזור לים? זהו בינתיים

תשובות לגברת

האם עדיין כולם צוחקים עלייך? מי שצוחק עלי לא מבין מי אני באמת, אני מרחם עליהם מה אתה עושה בימים אלה? לומד לשחות, לא כל כך הולך לי למען האמת, קשה להיות בנאדם, אבל עוד יותר קשה זה להיות בנאדם שחושב שהוא דג, הכי קשה זה להיות דג בצורה של בנאדם שחושב שהוא דג. האם אתה מקבל את עצמך כמו שאתה? לא הבנתי אותך, את יכולה להסביר לי שוב? יש לך חברים? בוודאי, הדג מבת הים הקטנה, כספיון, דג הזהב מהדייג ודג הזהב, אני מה זה מקובל! אתה כבר נהנה להיות בנאדם,או שמעדיף לחזור לים? הגעתי למסקנה שמדובר פה באחת מהבעיות הפילוסופיות הגדולות של המאה העשרים ושניים, בעתיד כולם ייקלעו לבעייה שלי, אני כבר הולך עם התיאוריה הזו לאופרה ווינפרי, חפשי אותי בשבוע הבא שם.

take out

New member
../images/Emo198.gif

אני אומר לך נפתלי, רק תגיד לי איפה אלה שצוחקים עליך גרים, נארגן כמה חבר'ה מהשכונה ונז**ן להם ת'צורה! =)... למה קירות חשופים?! היום אתה הולך לאיקאה, זיל הזול! לפחות לך יש כחול בעיניים! יש באפריקה ילדים בלי די וי די! מה אתה חושב על המצב עם צפון קוריאה, יהייו השלכות על המצב עם אירן? אני אשמח לארח אותך בסוכה, נחליף סיפורים! ורק שתדע, לדעתי אתה צריך למצוא רופא אחר, אתה יודע, חוות דעת שניה...

שלום

קודם כל למה אתה מדבר ככה? זה לא יפה! למה קירות חשופים? כי זה מראה מלבב, אותי זה מדליק בוודאי שאני גאה בזה שיש לי כחול בעיניים, אני ילד מיוחד! למרות שהבנתי שגם לפריס הילטון יש כחול בעיניים, גם היא ילדה מיוחדת? מה אני חוש על המצב בצפון קוריאה? הם די מבואסים מזה שאין להם ים מכל הכיוונים, לדרום קוריאה יש ים גם מדרום, לצפונים בקושי יש ים, בגלל זה הם מפתחים פצצה גרעינית, כדי שהם יוכלו לפוצץ אותו וכל הים יישפך להם לתוך המדינה... בקשר לרופא, למה להחליף אותו? הוא אומר שאני מיוחד, הוןא גם אומר שהטבע עושה טעויות (לא שאני יודע מה זה אומר, אבל אני מאמין לו, הוא נותן לי סוכריות בתמורה) ואיפה הסוכה שלך? אולי אני אקפוץ, מה אתה מספר?

למעלה