ש שולתתת1 New member 31/8/06 #34 וואלה? ../images/Emo13.gif יש בך איזה אופטימיות מעניינת יש לך מצב רוח טוב המשיכי כך
ק קושקושית מתולתלת New member 31/8/06 #37 שאלה: על מי אתה בדיוק שולת? גם לך קורה שבמקום .... יוצא לך ץץץץץ ?
ש שולתתת1 New member 31/8/06 #38 תשובה: איני שולתתת!!!1 על אף אחד. זה מן בדיחה על התגובות באינטרנט כדוגמת : נינט שולתתת!!!1 (אפשר גם סקעת שולתתת!!!1. ניראה לי שהעניין הובן ). לא, לא יוצא לי לומר את זה עם ץ , זה יותר למתקדמים
תשובה: איני שולתתת!!!1 על אף אחד. זה מן בדיחה על התגובות באינטרנט כדוגמת : נינט שולתתת!!!1 (אפשר גם סקעת שולתתת!!!1. ניראה לי שהעניין הובן ). לא, לא יוצא לי לומר את זה עם ץ , זה יותר למתקדמים
S so fucking angel New member 31/8/06 #18 האמת ,כמה שאני מופרעת לא עולה לי איזשהו חטא ממש נוראי.. אחשוב על זה..
S so fucking angel New member 31/8/06 #22 לא מחכה למימוש.. ואמרתי לכם לא לדבר איתי על תינוקות קרה משהו מזעזע השבוע..
ש שולתתת1 New member 31/8/06 #23 שו האדה תינוקות? מי דיבר על תינוקות? כניראה שלא הבנתי אותך(דו שיח של חרשים , כניראה )
S so fucking angel New member 31/8/06 #25 נו באמת איך ממשים פוטנציאל של זרע? מפרים אותו עם ביצית..זו כוונת המשורר
ש שולתתת1 New member 31/8/06 #27 כן, אני חשבת שאת מדברת על השפרצה נשית שמעתי שיש דבר כזה(אבל אני לא יודע אם זה נכון). ואז חשבתי שאולי זו השפרצה פחות גדולה מזו של הגבר(ומכאן , כאילו, אי מימוש הפוטנציאל, שעליו דיברת) כן, אכן ניסחפתי
כן, אני חשבת שאת מדברת על השפרצה נשית שמעתי שיש דבר כזה(אבל אני לא יודע אם זה נכון). ואז חשבתי שאולי זו השפרצה פחות גדולה מזו של הגבר(ומכאן , כאילו, אי מימוש הפוטנציאל, שעליו דיברת) כן, אכן ניסחפתי
מ מותר לי New member 31/8/06 #39 ../images/Emo24.gif אני מקווה מאד שהכל כבר מאחורייך משהו מזעזע ותינוקות לא הולך טוב ביחד