הגיע הרגע להתפרק

מותר לי

New member
החטא הגדול...

הייתי מניאקית לאנשים ה-לא נכונים
החטאים היותר קטנים: הייתי מניאקית יותר ממה שצריך לאנשים הנכונים... החטאים הקטנים באמת: מגיל 16 עד גיל 18 עשיתי בבית מה שבא לי, שיקרתי להורים שלי על ימין ועל שמאל, הלכתי (או נסעתי) לאן שהתחשק לי, בגיל 18 ברחתי מהבית, ומאז לא ראיתי את אבא שלי (למרות שהוא מאד רצה והיו לנו שתי הזדמנויות לכך), ובזמן האחרון ניתקתי קשר עם שאר המשפחה... והחטא שלי לפורום: יש לי חבר (כן, אני יודעת שאני צריכה להפרד ממנו, קושקוש, עכבובי, עם קצת רצון והרבה אומץ
)

CHIKOLULU

New member
תמנייה...

אכלתי ג'חנון ביום כיפור!!! (עם ביצה ורסק...) וברצינות: קשה לבחור חטא... מרד גיל הנעורים.. עשיתי את המוות להורים שלי...הנפלאים...

redot

New member
טוב... זה יהיה ארוך חח

לפי היהדות: 1. אף פעם לא קיבלתי את מרות ומהות האל ואת עצם קיומה 2. לא יהיה - פניתי לדרכים שאסורות על פי היהדות 3. לא תישא - לא פעם ולא פעמיים נשאתי את שם האל לשווא בשביל לבקש משו ריקני, ואפילו לא קייימתי ת'הבטחה שלי כשנשאתי את שמו. 4. זכור את יום השבת - לא שמרתי שבת לעולם. 5. כבד את אביך ואת אימך - החצץ שההורים שלי אכלו ממנו בשנות נעורי וגם בשנים אלו, הם בלתי נסבלות.. חראם עליהם. 6. לא תרצח - טוב, לא רצחתי אפ'חד.
7. לא תגנוב - גנבתי לא פעם ולא פעמיים, אחד המעשים הנבזים ללא ספק, אבל כשאין מוסר אז למי אכפת? 8. לא תנאף - בגדתי בחברות, לא יפה ולא הייתי רוצה שיעשו לי את זה, אבל זה מה היה. 9. לא תענה - פגעתי בחברים שלי מילולית, בפניהם או שלא. 10.לא תחמוד - כמעט וחמדתי את חברה של חבר שלי ממנו, היא יזמה ואני שיתפתי פעולה עד גבול מסויים. לפי הנצרות: 1. גאווה - השתחצנתי (למרות שאין לי על מה) בפני חברים וחברות, וכל זאת במטרה לשים את עצמי מעליהם. 2. חמדנות - כמעט ולקחתי את החברה של חבר שלי. 3. תאווה - אני רוצה להיות מוצלח, מוכשר, יפה, מושא הערצה וקנאה. ואני לא עושה אפילו שום דבר בנידון. 4. קנאה - קנאתי בחברים שלי על מה שיש להם ואין לי. קינאתי בסתם אנשים ברחוב על מה שיש להם ואין לי. 5. גרגרנות - אני יכול לאכול 6 ארוחות ביום. לאכול כל דבר שיש, גם אם הוא לא טעים, העיקר בשביל האכילה. 6. זעם - זעם להורים שלי שלא נתנו לי לחיות כמו שרציתי. זעם לחברים שלי שלא העריכו אותי מספיק. זעם לאקסיות שלי שזרקו אותי מהחיים שלהן. אני יכול לחיות עם זעם כלפי מישו חודשים ארוכים. 7. עצלות - לא השכלתי להשקיע בשום דבר שאני יכול להצליח בו. מה שכתוב בלשון עבר הוא לא בהכרח עבר.

שולתתת1

New member
וואי איש, איזה וידוי ../images/Emo9.gif

ניראה שיש לך כמה דברים על הלב. (יש גם קווי דמיון בינינו) בכל מיקרה, מקווה שתרגיש טוב

redot

New member
כן אה? זה באמת...

בא מהלב, כל מה שנכתב כאן. קראתי את זה אחרי זה והייתי די מופתע מעצמי. בכל אופן, אני לא חושב שכתבתי פה משו שהוא כ"כ יוצא דופן. אולי חוץ מדבר אחד או שניים, אבל בטוח לא יותר. יש לי יכולת לא רעה בכלל להיכנס לתוך הראש של אנשים שאני מכיר ולדעת איך הם חושבים ומה עובר עליהם, ולרובם יש תסמינים דומים לאלו שכתבתי. נכון שיש דברים שאני מתחרט עליהם, מה יותר ומה פחות, אבל סה"כ אני די שלם עם עצמי. וחוץ מזה, אני מרגיש טוב. פשוט פתחתי פה תיבת פנדורה, זה הכל. לסיכום, לא צריך לצאת מפרופורציות. אפשר לחשוב כבר מה עשיתי...

שולתתת1

New member
כן, התגובה שלי הייתה בגלל כמות הדבר

ים שנראית , שמעסיקה אותך
. ממש שפכת את הלב העיקר שאתה מרגיש טוב
שבוע טוב לך

למעלה