הגיע הרגע להתפרק

הגיע הרגע להתפרק

טוב אז הגיע להוציא את הכביסה המלוכלכת החוצה... הגיע הזמן שנכיר את הצד הרע והלא מתחסד בכל אחד מכם ולכן אני אשאל: מה לדעתכם החטא הכי גדול שביצעתם בחיים יאללה, לשפוך..

כבהא

New member
אני הראשון |Eדימה|

החטא הכי גדול שבצעתי בחיים הוא שאני גולש בתפוז אנשים מ5 שנים עד עכשיו ללא הפסקה

העכביש2

New member
../images/Emo122.gif

היו לי בעבר שקרים בנושאים מסויימים וזה בכדי שלא יציקו לי.. וגם הייתי בקשר עם שני בנות בו זמנית
.... אבל זה היה מזמן, אני בן אדם טוב באמת

extream

New member
חטא גדול?? אני מלא חטאים קטנים

אני לא יודע את זה הכי גדול אבל אני סוחב את זה איתי לכל מקום עזבתי חברה אחרי 5 שנים בגלל שכולם כבר ציפו שנתחתן (גם היא למרות שהיתה מחכה עוד ).

extream

New member
הייי היי אל תחמירו איתי טוב אז....

כל מי שפגעתי בו/ה אני מצטער בפומבי

סופה10

New member
../images/Emo4.gif

וואו זה קשה אין לי משהו גדול....
אולי כשהייתי בכיתה ו' גנבתי מחברה טובה כרטיסיה של אחיה שהיה צריך אותה לנסיעות למחרת ללימודים בצפון ובלי הכרטיסיה הזאת הוא לא יכל לנסוע...
פעם שיקרתי לחברות בכיתה י' שיש לי חבר והוא הכי רומנטיקן וכל הפנטזיות האפשריות על אהבה קיים אצלו!

seekert

New member
איפה הם החטאים כולם

מהתגובות שמעליי נראה שאני החוטא היחיד וכולם צדיקים... שיקרתי לבנות זוג, בגדתי בהן, בגדתי בחבר עם בת זוג שלו וגנבתי (הפרטים שמורים במערכת) ועם זאת אני לא מרגיש יוצא דופן בין האנשים מסביבי. הייתי עושה כמעט את הכל שוב לו הייתי צריך.

seekert

New member
החטאים ועונשיהם

או הו ואני נענש תאמיני לי, יש לי כמה וכמה צלבים לשאת. למעשה אני בודק אפשרויות לקנות משאית...

שולתתת1

New member
יש כמה ../images/Emo140.gif

הוצאת זרע לבטלה. אי כיבוד אב ואם. חילול שבת. אי עזרה לזולת.

שולתתת1

New member
את פ'סדר ../images/Emo13.gif

את עונה לכולם בצורה נחמדה (כן, אני מתחיל איתך
. האמת, אני מתחיל, לא משהו, אה? חוץ מזה שגם הכרטיס שלי לא מושך במיוחד וזה בלשון המעטה
)

למעלה