הגיע הרגע הגדול...

odedbarak

New member
הגיע הרגע הגדול...

טוב אז החלטתי שאני רוכש את ה 1940 ועשיו אני רוצה לבדוק אופציות אחרונות. קודם כל תודה רבה לירון קסטרו מיקורלי ועוד רבים וטובים שמייעצים פה וייעצו לי ועזרו בבחירה. כעת אבקש ממי שיכול ובא לו להציץ בלינק הבא: מדטבר באתר קנדי ואם תערכו חיפוש תגלו שה 1940 עולה 350 דולר אחרי מיסוי מדובר בדולר קנדי כלומר בערך 1200 ש"ח ועשיו לשאלותיי: 1. מה דעתכם על האתר , האם נראה אמין והאם בטוח לרכוש בו באמצעות כרטיס אשראי - בעיקרון יש לי קרוב בקנדה עם כרטיס אשראי מקומי, וקרוב נוסף שנוסע לשם וחוזר בעוד מספר שבועות יחד עם המכשיר. 2. איך המחיר, בסדר ? לי נראה נמוך עד כדי מחשיד - אבל אני פרנואיד :) 3. האם המפרט שהם מציינים תואם למה שצריך ומוכרים בארץ - בעיקרון מה צריך להיות בקופסא הם לא מציינים !!! 4. האם עלי לרכוש מוצרים נלווים נוספים למכשיר כגון נרתיק אולי או שנשאיר את זה לארץ - בעיקרון מבחינת כרטיסי זיכרון יש לי sd 128 מגה האם זה מספיק לשימוש רגיל ( אני מתלהב מלראות סרטים אבל לא אשקיע בזה מאות שקלים רק לכרטיס בשביל זה...) 5. מה לגבי האחריות של המכשיר? אני יודע שזה בינלאומי - אבל האם באמת היחס בארץ שווה למכשירים שנקנו בחול - והאם שווה לקנות אחריות מורחבת. זהו... אז תודה לכולם ומקווה להמשיך להיות חלק נכבד מפורום חביב זה ובמיוחד שאקבל את המכשיר (ובטח עד אז ייצאו עוד 10 חדשים...:)))))

odedbarak

New member
שכחתי את הלינק, הנה הוא:

http://www.accountwizard.com/clients/shop.asp?Web=greytech&AW_SessionID=&newsessionid=yes

mikeoreli

New member
תשובה

לגבי האתר, הוא נראה אמין למדי, במיוחד שיש כתובת ומספרי טלפון אליהם אני ממליץ להתקשר ולברר פרטים נוספים. לגבי המחיר, הוא אכן נמוך יחסית אבל יכול להיות שזה פשוט בגלל תחרות, יש מספיק מקומות שתוכל למצוא את ב1940 ב260 דולר ופחות. לגבי המפרט, בקופסא צריך המכשיר עצמו, דיסקים עם תוכנות וכבל סינכרון/ עריסה (בזה אני לא בטוח). בכל המקרים המפרט הוא אותו מפרט אלא אם כן מוכרים לך בנוסף עוד אביזר. לגבי מוצרים נלווים – נרתיק חובה. לגבי מגן מסך, אם אתה יכול לגשת להנדי, תקנה שם, אם לא תזמין מארה"ב, אבל את אותו הסוג שמוכרים בהנדי ב59 ש"ח, צריך לעלות בקנדה כ18 דולרים קנדיים. לגבי כרטיסי SD, הכרטיסים שם הרבה יותר זולים מאשר בארץ, אז אם תרצה גם MP3 וגם תוכנות נוספות וגם סרטונים קצרים, אז עדיף שתקנה שם כרטיס מאשר בארץ. לגבי אחריות, לא שמעתי על מקרה אחד שעשו עם זה בעיות בארץ, בעבר הייתה הגבלה רק למכשירים אשר נמכרו בארץ, קרי בלי שן-כחולה, אבל לפי הבנתי זה היה בעבר וגם ההגבלה של המכשירים תפוג בסוף השבוע הזה. בסך הכל, אם זה המכשיר שאתה חושב שהכי מתאים לך, אז אני חושב שמצאת לעצמך עסקה טובה, אך אני הייתי ממליץ גם להתקשר לחברה בקנדה ולשאול את כל השאלות האלה גם שם. בנוסף לכל הקניות, אל תשכח לשמור עוד כ300-400 ש"ח עבור העברית. לגבי מכשירים חדשים... זה מנהגו של העולם, למרות זאת, אני לא צופה שיצאו בזמן הקרוב מכשירים עם טכנולוגיות חדישות יותר, אלא רק שפצורים של מכשירים עם עוד רכיבים בכל מני התאמות למיניהם.

ron20

New member
הרגע הגדול הוא הרגע

שבו תדליק את המכשיר ...
אם הגעת להחלטה שאתה שלם איתה, כבר עשינו משהו.

למעלה