הגיע הרגע הגדול!

הגיע הרגע הגדול!

תופים - תופים - תופים - חצוצרה עם תופים ברקע - חצוצרה גבירותיי ורבותיי, גילמוריי וגילמורתיי, הגיע הרגע הגדול, הרגע שכולנו חיכינו לו - פירסום הfanpic שלי! fanpic, למי שלא יודע, זה סיפור כזה שמעריצים כותבים על הדמויות. fanpic זה נכתב בתיסכול אחרי צפייה בפרק Run Away, Litle Boy, שזה הפרק שבו... שבו... שבו... טריסטן עזב! *מוחה דמעה בדרמטיות* אני יוצאת די משוגעת בfanpic הזה אבל - - - רגע, *חושבת* אני באמת די משוגעת. *מחייכת* אז, קראו ותהנו ו - - - זה בערך הכל. נ.ב - שלחו תגובות וfeedbacks בהמוניכם! נ.ב2 - אני Gilmore Girl, למקרה שתהיתם, מה שאני בטוחה שלא קרה.
נ.ב3 - מוקדש ללאנה. חחחח

יו!

בהיתי בהודעה שלי ופתאום שמתי לב ש (תנשמו עמוק) כתבתי בשם שלי head בלי a כאילו אני לא מאמינה על עצמי... טוב אני אסדר את זה עוד מעט.. בינתיים תתעלמו... ווי אני לא מאמינה על עצמי...

לאנה

New member
מיכלי, זה מ-ד-ה-י-ם!

את פשוט כותבת נהדרת ואני לא יכולתי לנסח את זה יותר טוב! נ.ב: אני חושבת שמגיע לפסיכולוג צל"ש, בכל זאת, לא כל אחד מכיר את שמו האמיתי של טריס (ע"ע צ´אד.......) !!!WE LOVE YOU NEARLY HED LESS NICK

חחחח *צוחקת, כאילו דה*

אני כל כך גאה! (א במובן הזה, אנשים, תפסיקו לעשות לכל דבר משמעות שנייה!
)

זה נורא מעצבן אותי

אני חייבת להחליף את השם *הולכת להחליף ת´שם תוך כדי הרגשת חשיבות בגלל הפנפיק*

שלום אנשים!

תשלחו לי feedbacks לאי-מייל, תגובות פה, או מסר אישי... בבקשה? מיכל

שלום אנשיייייייייייייייייייייייייים

אני nearly headless nick, דרך אגב- אז אני מצפה שתפדבקו אותי בהמוניכם. כלומר תשלחו לי feedbacks בהמוניכם. זה לא נשמע ממש טוב בתור פועל, נכון? טוב, נו, לא נורא... אז מה דעתכם על הפנפיק המשוגע הזה? Gilmore Girl´s Therapy Session or Gilmore Girl´s Freaking Mind

למעלה