ששש..... אם אתה הגיבור שלי אתה מושלם! עניין הבננה, עוד נסדר את זה. בננה טעימה בכל מצב!
F faith2 New member 27/4/04 #21 ששש..... אם אתה הגיבור שלי אתה מושלם! עניין הבננה, עוד נסדר את זה. בננה טעימה בכל מצב!
S shiroosh999 New member 27/4/04 #18 אני חולה על פרוזן יוגורט... תמר זוכרת כשירדנו לאילת שנה שעברה? בקניון? בעיקרון אני חולה על שוקולד צ'יפס/ריבת חלב/עוגיות!
אני חולה על פרוזן יוגורט... תמר זוכרת כשירדנו לאילת שנה שעברה? בקניון? בעיקרון אני חולה על שוקולד צ'יפס/ריבת חלב/עוגיות!
T tamar brandy New member 27/4/04 #19 לא... מה שאני זוכרת מגלידות שנה שעברה באילת זה שלקחת גלידה עם שוקולד "חם" שקפא תוך שתי שניות אין, בחופש הגדול לא אכפת לי מאמא שלך אנחנו יורדות לאילת לבד
לא... מה שאני זוכרת מגלידות שנה שעברה באילת זה שלקחת גלידה עם שוקולד "חם" שקפא תוך שתי שניות אין, בחופש הגדול לא אכפת לי מאמא שלך אנחנו יורדות לאילת לבד
S shiroosh999 New member 27/4/04 #20 באמת?!?!? ../images/Emo85.gif טוב נו שיהיה...... אבל יש דברים שאת חייבת לזכור! זה באמת היה מצחיק! יהונתן: כן.. מה שהיא אמרה... שיר: יהונתן, זה כבר לא מצחיק.....
באמת?!?!? ../images/Emo85.gif טוב נו שיהיה...... אבל יש דברים שאת חייבת לזכור! זה באמת היה מצחיק! יהונתן: כן.. מה שהיא אמרה... שיר: יהונתן, זה כבר לא מצחיק.....
C corrupted tomato New member 28/4/04 #24 מצה רקה לקיבה שחורה... גלידת וניל אני טורף כמו צימחוני במגרש הרוסים.
T The Fire Of Life New member 29/4/04 #28 היי Foxy One ../images/Emo24.gif ../images/Emo25.gif ברוכה הבאה לפורום ! אני רואה שהצלחת להרשם ! אז אם יהיו לך עוד בעיות דברי איתי !
היי Foxy One ../images/Emo24.gif ../images/Emo25.gif ברוכה הבאה לפורום ! אני רואה שהצלחת להרשם ! אז אם יהיו לך עוד בעיות דברי איתי !