הגיע היום

b l a n k e t

New member
הגיע היום

מיכל הירשברג מוכרת את האוסף! מעל 300 דיסקים מאות תקליטים עשרות ספרים חוברות וכתבות שער במספרים דימיוניים חולצות כתבות, מדבקות, תכשיטים, סיכות וכו' פירטי אספנים ומהדורות מיוחדות אני בודקת האם יש הענות לקניה של פריטים אלו. במידה ויש מספר לא מבוטל של אנשים המעוניינים לקנות, אקבע יום מיוחד שבו תגיעו כולכם לכאן (ירושלים) והחנייה שלי תהפוך לחנות. אזהרה: חיכיתי וחיכיתי שהפריטים ירדו מערכם הרגשי על מנת למכור אותם במחיר סביר. אולם, קשה לי להיפרד מהאסוף אז אני חוגגת על חשבונכם. שלא תחשבו שזה שוק פישפשים פה. רוב הפריטים חדשים ולא נפתחו מעולם.

מיכל../images/Emo24.gifבינינו, אגב?!

ישנם חפצים מסוימים, שלעולם לא יפסיקו להיות בעלי ערך ריגשי
המלצה אישית: לבדוק טוב טוב, פריט פריט... (לדוגמית: החפצים שרכשת לראשונה, בתחילת ההערצה)

b l a n k e t

New member
וואו ברור

תראה אין לי גם ככה ברירה כי הפריטים שרכשתי בתחילת ההערצה גם ככה חרררוווששששששיםםםםםם אש!!! ואף אחד לא ירצה אותם חוץ ממני :)

g a g a

New member
../images/Emo2.gif וואוו מיכל!

איזה אוסף מרשים!
את בטוחה שאת לא תתחרטי מאוחר יותר? אגב, האם מבחינתך זהו סיומו של עידן? במילים אחרות - אהבתך למייקל נותרה כפי שהיתה או שחל שינוי כלשהו?

b l a n k e t

New member
אם אתחרט?

אתם חייבים להבין משהו. יש לי הכל פעמיים שלוש וגם ארבע (רק את INVINCIBLE יש לי 15 עותקים שונים ומשונים), אני פשוט חייבת לעשות לזה סוף. אם זה סיומו של עידן... במובן מסויים כן, סוף עידן החומר אולי. אני חושבת שיש מעריצים אחרים שיכולים להמשיך ולהנות ממה שנתן לי כל כך הרבה נחת ואושר בעבר. אהבתי למייקל נותרה אך עם תפנית שכן אינני מוצאת עוד אושר באוסף או באגירתו, וגם לא בקניית פריטים חדשים.

pulpula

New member
האמת שאני ממש לא חושבת על זה

החלטתי לשים לזה סוף יום אחד וזהו.. אני מתנזרת.. לא יודעת איך, פשוט התנתקתי לגמרי...

MYHOT3

New member
אם יש לך את Invincible

בעטיפה הכחולה סגור ועטוף אני רוצה . תשלחי לי מסר. אם יש לך..

למעלה