הגיע הזמן! לצבוע את חנוך באדום על תרומותיו החביבות לפורומנו. מי בעד?
G g a d d i New member 19/2/04 #1 הגיע הזמן! לצבוע את חנוך באדום על תרומותיו החביבות לפורומנו. מי בעד?
ר רולי NO 1 New member 19/2/04 #2 בטח מה השאלה?! אבל כל אלו שגולשים מסלולארי.זה לא משנה להם וגם חנוך עצמו.כי בין כה וכה או שאין צבע או שזה צבעים אחרים של הפלאפון לא קשור למחשב!
בטח מה השאלה?! אבל כל אלו שגולשים מסלולארי.זה לא משנה להם וגם חנוך עצמו.כי בין כה וכה או שאין צבע או שזה צבעים אחרים של הפלאפון לא קשור למחשב!
G g a d d i New member 19/2/04 #3 ברור שהענין בזה הוא סימלי ולכן זה לא משנה אם רואים את זה בסלולרי או לא, מספיק שמנהלי הפורום יכריזו על זה כמו שהיה לפני שבועיים ביחס לרפוש ומתנדב.
ברור שהענין בזה הוא סימלי ולכן זה לא משנה אם רואים את זה בסלולרי או לא, מספיק שמנהלי הפורום יכריזו על זה כמו שהיה לפני שבועיים ביחס לרפוש ומתנדב.
מ מני 22 New member 19/2/04 #6 אני מסלולארי... ולא כל כך מבין מה זה, אבל אם זה דבר טוב אני בעד. אני חושב שהוא תורם הרבה מאוד לפורום. אז ככה שאני בעד.
אני מסלולארי... ולא כל כך מבין מה זה, אבל אם זה דבר טוב אני בעד. אני חושב שהוא תורם הרבה מאוד לפורום. אז ככה שאני בעד.