הגיע הזמן..........!

הגיע הזמן..........!

מה יקרה בפרק הבא - הגרסה הבולשיטית!!! והפעם - ספיישל חפרפרת!!! הדמויות שלנו עזבו את עיסוקן הרגיל ונפגשו בבניין ישן ונטוש בדיוק בשעה 10:05... כולם ישבו בכיסאות. "כולם כאן?" שאל מייסון. "לא כולם," ענה לו ג'ק, "קים לא פה..." כל העיניים הופנו אל דרייזן. "טוב טוב בסדר קאקדילות שכמוכם!" התייאש ויקטור והלך להוציא את קים ממכוניתו שחנתה בחוץ. ------------------------לאחר 5 דקות------------------------- "אפשר להתחיל?" שאל פאלמר. "כן..." ענתה קים, אשר כל החבלים אשר קשרו אותה הוסרו. "יופי..." אמר פאלמר והדליק סיגר. "כידוע," הוציא מספר קטן של עננות עשן מפיו, "יש לנו חפרפרת בסדרה!" "נו?" שאלה נינה. "מה נו?! מה?! מאיפה לי לדעת מי החפרפרת!!! באנו לכאן בשביל לנסות לברר זאת!" התעצבן הסנטור. "אמממ... אז איך נתחיל?" שאלה טרי. "טרי...! שובבה שכמותך!" אמר טוני. "לא לא התכוונתי ל- אוווו טוני!" זעקה טרי בזמן שטוני 'דיגדג' את ה*** שלה... "לא אכפת לך אפילו?!" שאלה שרי את ג'ק. "לא מה פתאום!" ענה לה ג'ק, "לא כשיש את אלקס כאן!" חיבק את אלקסיס. "אנשים אנשים אנשים! אני מבקש להפסיק!" עמד מייסון על כיסאו וצעק. "אוח תפסיק כבר מייסון! כולם יודעים שאתה מקנא כי אין לך חברה!" צעקה עליו חזרה טרי. "תתפלאי..." הוא ענה לה, ונשק קלות בקים. "אני חושבת שאיקח פיקוד מכאן," אמרה נינה, והוציאה מכיסה חצוצרה קטנה. לאחר תרועה חזקה וזוועתית מחצוצרתה של נינה התעשתו כולם וחזרו למקומותיהם. 10:18:45 10:18:46 19:18:47 פרסומות!

LiveInACloud

New member
מיד אחרינו.. הגברים של שרון..

*טום טום טום טום טום טו טו טום* (המגניגה של קחי אותי שרון) אה, זה ערוץ 10. אוקיי. "בואו נגמור את זה בצורה בוגרת" אמר טוני, "אני ה-ח-פ-ר-פ-ר-ת". כולם הוכו בהלם, ג'ק אכל משהו. "אבל רגע", ירה מייסון, "בפרק של לפני שבועיים ירית בגורי אלפי, אז כאילו.. מה הקטע ש'ך?", "נכון שהוא מה זה מעצבן?" אמר טוני. "אני רק רוצה לומר ש..", אמרה שרי. וכולם ביחד: "שקט!". ויקטור ואנדריי שלפו אקדחים "אוקיי, המסיבה הקטנה שלכם נגמרה". (טרי לוחשת לג'ק "עוד כמה זמן לפרסומות? אני חייבת להשתין.." ג'ק עושה פרצוף אדיש) פתאום!!!!!!!! אקי אבני נכנס לחדר! וכולם ביחד: אתה לא מופיע בעונה השנייה?! אקי אבני אומר: "קחי אותי קים" ויוצא מהחדר. קים רצה מהחדר ומצחקקת. "אז איפה היינו?" אמר ויקטור, "אה כן, בקטע שאני יורה בכולכם... מואהאאהאאה!" (המסך מתחלק לחצי ורואים את ויקטור ואנדריי מכוונים את האקדח לכולם ובחצי השני קים מתמזמזת עם אקי אבני) טיק. טיק. טיק. טיק.

cj20

New member
פאק! ידעתי שזה יקרה!

טוב, תמשיכו איזה שבא לכם! ואני עדיין לא מפסיקה לצחוק מהקטע עם השרותים

cj20

New member
לא נכון. אני עדיין צוחקת!!!../images/Emo6.gif

נו, שהקוסם ימשיך!

אהבתי את זה../images/Emo6.gif

אני לא טוב כמוכם. אני מתכוון אני יכו לכתוב דברים מצחיקים אבל קמרים לא ארוכים שלא נדבר על "פרקים" שלמים.

cj20

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif המשך...

נינה: "טוב, לפי דעתי הדבר הכי טוב כרגע הוא שנעשה סבב קצר וכל אחד יגיד במי הוא חושד" פאלמר: "זה רעיון מצויין! אני אתחיל... ובכן, קשה לי לומר זאת, אבל אני חושד בשרי..." שרי מפנה מבט זועם אל בעלה: "מה?! ולמה זה בדיוק, DAY-VIT?" פאלמר: "כבר חצי שנה לא עשינו סקס! את מתחמקת בלילות למקומות אחרים! מה את רוצה שאני אחשוב?" שרי הנבוכה מעט מתעשתת מהר: "אז מה? זה שאתה חרא במיטה אומר שאני החפרפרת?" נינה ממהרת להשליט קצת סדר ותוקעת שוב בחצוצרה... ג'ק: "נינה, די עם החצוצרה הזו! עשית לי חור בראש!!" נינה: "טוב, סליחה באמת שאני מנסה לסדר כאן את העניינים! טוב, רשמתי בפנקס את שרי, הבא בתור!" קים: "טוב, אני חושבת שהחפרפרת היא.. אממ... נראה לי ש..." טרי: "מותק, אמרתי לך לא לאמץ את הראש יותר מידי. בואי חמודה, שימי עלי את הראש ולכי לישון. אני אעיר אותך כשנלך הבייתה" קים מצליחה לחמוק מידיו המגעילות של מייסון והולכת לישון... נינה, מעוצבנת קלות: "נו? אפשר להמשיך?" מייסון: "אפשר, ואולי תרגיעי?! את יודעת מה? אני חושד בך!" נינה: "סבבה, ממילא אני חושדת בך... נקסט!" ויקטור: "אני ויקטור, ואני אלכוהוליסט" אלקסיס: "אבא, זו לא פגישת AA!" נינה מתחילה להתעצבן, ומאיימת לתקוע שוב בחצוצרה... והשעון מתקתק... טיק טיק טיק

למעלה