הגיע הזמן!!!! ../images/Emo152.gif

hadarsy

New member
אני מוחהIמחיאת כףI

אני ממש צחקתי.. הרצוג זה לא חרא של ביה"ס ולא יוצאים משם חרא של אנשים.. אולי חזקוש הוא לא דוג' כ"כ טובה אבל קחו למשל את קרני.. טוב בעצם גם הוא לא.. חחח סתם.. חולה לכם על התחת.. חחח אני הגרופית השניה אחרי אירה... אל תשכחו אותנו שתהיו מפורסמים חחחח ושיהיה בהצלחה... rock it baby../images/Emo168.gif חבורת הסטרייטים תעשו לי שיר חחח התחרפנות...

כ-ב-ו-ד!

וואו, באמת???? איזה אושר! ../images/Emo6.gif אני המנהלת הראשית.. חחח [רק שתדע שקרני אמר שהוא יקדיש לי שורה, בשיר החדש שלכם.... אבל הוא בטח שכח...]

hadarsy

New member
אממ

אין לי כוח להיות מנהלת... אפשר להיות סתם מעריצה שמסתובבת אתכם בזמנה הפנוי?

וואו ../images/Emo2.gif

חח הדר שלחה לי את הקישור, ואני בשוק ממראה עיני. חח עמוד לשם על חבורת הסטרייטים, בלי להזכיר את המעריצה מספר אחת שלכם!!!! אני נפגעתי קשות.... חחח ../images/Emo46.gif רציתי לומר לכל אלה שחושבים שחבורת הסטרייטים הם הומואים שיצאו מהסרט! אני מכירה אותם אישית והם לא כאלה! [או שהם לפחות לא נראים ככה] הם סתם סטלנים! ../images/Emo8.gif חבורת הסטרייטים, רק שתדעו שאתם ממש מצחיקים אותי כל פעם מחדש... טוב מספיק, אני מתחילה להיות בהלם ממה שאני כותבת.

הקדשה לקרני

קרני אני מקדישה לך את התמונה הזאת באופן אישי חחח [נראה אם אתה זוכר....] ../images/Emo13.gif

nothingman1

New member
לא, אני לא זוכר... אבל כדאי לך לשים את התמונה

אבל כדאי לך לשים את התמונה הזו בתור התמונה שלך באייסיקיו, היא די מגניבה ../images/Emo3.gif

למעלה